Miért szólt nekem be az a külföldi (menekült)?
Ma a menekült tábor előtt vártuk a buszt és jött egy külföldi pasi 30év körüli dúdolgatott.Jött szintén egy külföldi nő gyerekkel és neki rázta a mutató ujját.Én a padon ültem anyám állt ez a pasi ott járkált előttünk.Anyám vicceket mesélt nekem amin én nevettem is de nem nagyon hangosan.Erre ez a menekült beszólt nekem valami ilyesmit hogy "csapokis".Nem értettem,hogy ez mit jelent.Kérdeztem tőle hogy mit de nem válaszolt.Járkált tovább szájat húzva,emelt fővel.A buszon pedig végig engem bámult csúnyán.Mostmár nevetni sincs kedvem többet...
17/L
"Miért szólt nekem be az a külföldi (menekült)?"
Azért, mert nem volt veletek ott egy férfi. Ezek a kis szarok csak addig kemények, amíg a másik fél egyértelműen gyengébb náluk. Ne félj, ha apukáddal lettél volna ott, még rádnézni sem mert volna, nem még beszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!