Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább, de igazából...

Nem bírom tovább, de igazából nem tudom mit tegyek? Belehalok ebbe csak túl lassan, valami ötlet?

Figyelt kérdés

Legszívesebben eltávoznék innen,de sajnos az a 30db nyugtató és 2 doboz antidepresszáns nem fog velem végezni,amivel rendelkezem nyálcsorgó fogyatékos meg nem kívánok lenni ha nem muszáj.

Nos egy csőd vagyok,elcsesztem a karrierem pedig nagy nehezen végre kialakítottam azt hogy szeressenek és tiszteljenek az emberek. Senki se szeret és meghalok a szégyentől. Nő létemre ocsmány vagyok a világ összes fodrásza és sminkese se segíthet ezen.

Így talán konkretizálva nem tűnik durvának,de belehalok ebbe az érzésbe egyszerűen annyit csalódtam hogy már nincs motivációm se önbizalmam semmihez. Nem tudok már új dolgokat tanulni. Megmaradtak bennem a nagyon mélyen lévő szokások,mint fogmosás napi fürdés és kb ennyire vagyok képes. Egyre jobban süllyedek le. Minden nap fájdalmat érzek magamban és semmi értelmét nem látom az életnek,tényleg halál nyugodtan kinyírnám magam ha lenne valami tuti biztos módszerem. A családom katasztrófa,szegénység,szerelmi bánat minden hülyeség bennem van. Tudom,hogy vannak afrikai éhezők meg rákos betegek,de szörnyen érzem magam nagyon nem akarok élni!!! 20/L

2015. dec. 5. 23:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"az úgysem segít hogy xy ember szerint ronda más szerint meg szép vagyok."

Akkor csak te szerinted vagy ronda. Azaz nem vagy ronda.

2015. dec. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!