Szerintetek ez jó ötlet lenne? Vagy mit kéne tennem?
Pár hete amikor már este van csend, meg amikor már megyek aludni, hallok egy "hangot" nem is hang inkább rezgés mintha a fejemben lenne, ütemre vagy folyamatosan zúg. Emeletes házban lakok a másodikon, és szerintem a felettem, alattam vagy mellettem lakó nem rég beszerzett egy mélynyomó ládát. A zenét nem hallom de ez az ütem, meg zúgás elképesztően zavar, szinte csak a szobámban hallani a ház más pontján nem észleltem. Az zavar leginkább hogy éjfél után is "hallom", gyakran nem tudok elaludni 1- fél2-ig és ettől most még rosszabb. Eléggé félénk vagyok és nem szeretnék bekopogni minden közeli lakásba, ezért arra gondoltam, hogy a bejárati ajtóra teszek egy "levelet" ami kb így nézne ki:
"Kedves szomszédok. Nem tudom, hogy igazam van e, de ha pár hete valaki mélynyomót vett és úgy hallgat zenét, megkérném, hogy este 11- éjfél körül kapcsolja ki (a mélynyomót), mert a zenét nem hallom de a "döbürgéstől" sokáig nem tudok elaludni. Köszönöm"
Vagy ez hülyeség? Ti mit tennétek? Tényleg olyan érzésem van tőle mintha a fejemet vernék a falba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!