Ti mit tennétek, ha zsaroló levelet kapnátok?
1. egy pasitól, aki a csajba bele van zúgva
2. egy csajtól, aki beléd
3. a barátnődtől, mert kíváncsi, mit lépsz erre. Nem bízik benned és le akar buktatni.
4. Te küldted magadnak, csak nem emlékszel rá.
Szerintem mutasd meg a barátnődnek. Csaknem nézne hülyének, hogy valóban megcsalod, és egy ilyen üzenetet megmutatnál, és inkább lássa így, mint tényleg kapjon egy névtelen levelet, és szorongjon.
"- cicám, valaki fenyeget, hogy megmondja neked, hogy megcsallak, nézd, itt a levél!
- és megcsalsz?
- nem.
- akkor miért kaptál levelet??
- nem tudom
- hááát, én sem. de lehet, hogy igaza van"
és elkezd kételkedni...
Ha mindenki így állna hozzá a dolgokhoz, holnapra a magyar párok felét szétszakítanám, a másik fele pedig félelembe élne, hogy mikor kopogok be hozzá egy baseball ütővel, mert 2m magas és kigyúrt vagyok.
Ekkora a komolysága. Ha lehülyéz egy másik autós nemmész haza és szorongsz, de ha lehülyéz egy egyetemi tanár akkor azért elgondolkozol, hogy mi lehet veled a baj.
Kezdj el szórakozni vele, hogy: Jajj b+ most lebuktam, vagy az csak egyszer történt a Zsanival.
Tök mindegy, hogy látja-e a levelet.
A pasik többsége úgyis képes hazudni, hogy a nő kezében ott a bizonyíték.
Nem azon múlik, hogy megmutatja-e neki, az tény....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!