Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elfogadnál-e olyan ajánlatot,...

Elfogadnál-e olyan ajánlatot, hogy életed végéig naponta kapnál 7 ezer forintot munka nélkül?

Figyelt kérdés
Mindenféle pénzkereseti lehetőségtől el lennél tiltva.Ha úgy tartja kedved,mindennap el is költheted az utolsó forintig, ám ha nem használtad fel mindet, a megtakarítás semmilyen formában nem vihető át a következő napra. Az idő múlásával az infláció mértékével folyamatosan emelkedne az ingyen bér.
2015. dec. 5. 08:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok:

egy valamit elírtam:

azt hogy nem a #2-es voltam, hanem #3-as

2015. dec. 5. 10:54
 12/30 anonim ***** válasza:
14%
Nem, hétezer forint az nagyon kevés még a csövesek is többől élnek.
2015. dec. 5. 10:58
 13/30 anonim ***** válasza:
41%

A felhozott pontok egy része határozottan baromság szerintem de a másik felével egyetértek. Ha családot akarsz alapítani vagy bármi más tradicionálisan nagy költséggel járó céljaid vannak akkor persze legyen a pénzkeresés a fő szempont. Én nem konkrét dolgokkal hanem a tradicionális fejlett világbeli életmóddal nem értek egyet. Ennek része az is, hogy jó esetben 8, rossz esetben 12 évet kell iskolában töltened aminek legalább a fele haszontalan ahhoz, hogy jól kereső állásod legyen. Része az, hogy mindenki ugyanazzal az univerzális erkölcsi iránytűvel rendelkezik ahelyett, hogy a szituációtól függően hozna ítéletet. Része az, hogy az önálló gondolkodás ma már szinte megvetendő.

Nincs nekem semmi bajom azzal ha valaki tradicionális életet akar élni, csak annyit mondtam, hogy én nem akarok, nem fogok és, hogy hiszek a tetteim helyességében.

2015. dec. 5. 11:04
 14/30 anonim ***** válasza:
Hát ha azt veszem, hogy egy nap kajára simán kiszórok 5-7 ezret és akkor csak elugrottam 3* enni és még csak nem is drága menüt... mellé nem is vettem égvilágon semmit stb, 7 oltári kevés.
2015. dec. 5. 11:20
 15/30 anonim ***** válasza:

50%-OS

és melyek azok a pontok, amik SZERINTED "határozott baromság" és nem kell hozzájuk napi 7000-nél több pénz?

2015. dec. 5. 11:37
 16/30 anonim ***** válasza:

Utazás és idegen kultúrák megismerése

-Egyszerűen nem kell több pénz. Jól jön a több viszont amennyit az extra pénz előrevisz annyit a helyhez kötött munka visszafog.

Szerettek támogatása

-Két embercsoport van akit kötelességed segíteni; Saját magad és akinek az életéért felelős vagy azaz gyerek. Persze, segíthetsz másnak is de ez ugyanúgy egy neutrális döntés mint minden más. Ne állítsd úgy be mintha "emberi lényként kötelességed" lenne meg mintha egy hős lennél miatta. A helyzet az, hogy az egyetlen okod, hogy segítesz nekik az egy evolúciós funkció ami megmaradt annak ellenére, hogy ma már szükségtelen és direkt káros a fajunkra nézve.

Drogfüggő...

-Mint mondtam, 210 ezer forintot remekül be lehet osztani ha egyedül élsz. Én 150 körül élek és elégedettebb nem is lehetnék. Az, hogy a napi adagra vársz totál baromság. Egy fél délután alatt simán meg lehet tervezni egy havi menetrendet és onnantól fogva csak be kell tartani, hogy mikor mire költesz.

Benzinkút:

-Ne vezess. Nincs különösen gondom a vezetéssel és ha adódik az alkalom nekem is lesz kocsim de simán meg lehet lenni nélküle.

2015. dec. 5. 12:00
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem, ez egy nagyon rossz ajánlat.

Nem ad szabadságot, épp, hogy korlátok közé szorít. Egy idő után unnám a semmittevést is. Inkább küzdök az álmaimért.

2015. dec. 5. 12:01
 18/30 anonim ***** válasza:
Ui.: Ha nem tudsz benzin és éttermi kajálás nélkül meglenni, akkor igen, sekélyes, elkényeztetett és ráadásul még rettenet buta is vagy.
2015. dec. 5. 12:03
 19/30 anonim ***** válasza:

Elgondolkodnék rajta, az biztos. Mivel nem érdekel a pénz, sem az ezzel járó "lehetőségek", elképzelhető, hogy elfogadnám.

Persze csak annak tudatában, hogy ez 50 év múlva is elég lesz arra, amire most (infláció ide vagy oda, az árak attól még emelkedhetnek).

"a megtakarítás semmilyen formában nem vihető át a következő napra."

Hoppá, várj, így még a gázszámlát sem tudnám befizetni! :) Megfagyásba azért nem egyeznék bele.

2015. dec. 5. 12:21
 20/30 anonim válasza:
70%

Akik úgy általánosságban keveslik a napi 7.000ft-os bért, ami egy hónapban ugye 210.000ft nettó, megkérdezhetem, hogy mennyit keresnek?

És most itt nem a kérdező által feltett kérdéssel kapcsolatosan kérdezem, hanem általánosságban. De tényleg. Az átlag ember átlag bére jóval 210.000ft alatt van havonta, nem?

2015. dec. 5. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!