Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy kis pénzt...

Hogyan tudnék egy kis pénzt szerezni hogyha 12 éves vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy még nem vagyok felnőtt de nem is lenne olyan nagy összegről szó [4000-6000 Ft] legyetek szívesek ne olyan válaszokat írni hogy még kicsin vagy meg hogy tanulj

2015. dec. 4. 15:52
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
11%
Van úgynevezett diákmunka, ha érdeklődsz itt-ott üzletekben, vagy akár az iskoládban, valószínűleg találsz valamit amit szívesen csinálnál...A másik verzió hogy megkéred édesanyádat/édesapádat hogy segítsen neked, hogy vatera-n vagy jófogás-on eladd a megunt, régi játékaidat. A harmadik variáció az üvegvisszaváltás, vagy ha mondjuk a szüleid adnak pénzt tízóraira vagy ilyesmi, akkor azt a visszajáró 40-50 ft-ot félreteszed.De mondjuk attól függ hogy mire kell(ene) az a pénz. Ha ruhát, könyvet szeretnél venni, a kedves szüleid biztosan kisegítenek :)
2015. dec. 4. 20:00
 12/22 anonim ***** válasza:
8%

Ha van bankszámlád:

-Tőzsde

-Online szerencsejáték

-Internetes munkák (léteznek, csak ritkán van jó munka)

-Használt dolgok eladása

-Sétálgathatsz az utcákon, bevásárlóközpontokban, hátha találsz egy kevés aprót a földön, ki tudja, vannak ismerőseim akik találták pénztárcát, 5000 vagy 20,000ft-t. Esetleg valami azzal egyenértékű tárgyat.

2015. dec. 4. 22:16
 13/22 anonim ***** válasza:
mire kellene a pénz?
2015. dec. 5. 20:02
 14/22 anonim ***** válasza:
aprítsd fel a tüzifát!!!4
2015. dec. 6. 18:16
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Helló!

Online kereskedéssel

kinából hozatol árút azt meg eladod

de ezután adóznod kell amit te még nem tudsz max.. a szüleid

simán összegyűjtesz adózás nélkül 6000Ft de aztán ne csináld toább adó nélkül

13 vagyok

2016. jan. 16. 20:55
 16/22 anonim ***** válasza:

Bankszámlával rendelkezik?? 12 évesen?? Kérdező, kamut írt az illető.

Diákmunka? Tudtommal csak 16 éves kortól lehet vállani hivatalosan. (És persze kell hozzá diákigazolvány is.)

Kínai rendelés:

Egyes ismerőseim lebeszélnek mindenkit a Kínából rendelésről, bizonyos szabályokra hivatkozva - hiába adózik az ember és jár el korrektul, valami gebaszra utaltak, amivel koppanni lehet (kínai részről sokszor vám megkerülés, vagy lopott áruk, nem tudom már, mire hivatkoztak).

2016. jan. 25. 20:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy előny e de amazonon 100 dollárig ingyen rendelek csak eladni hogyan?
2016. jan. 29. 20:36
 18/22 A kérdező kommentje:
ingyen de idő kell hozzá
2016. jan. 29. 20:37
 19/22 Clark Kent.. ***** válasza:
Diákmunkát ha jól tudom, 16 éves kortól vállalhatsz, tehát jelenleg nem tudsz dolgozni.
2016. febr. 13. 16:39
 20/22 anonim válasza:
Nővérem (ő 14) a FashionFave-nek ír cikkeket. Ha jó a helyesírásod, szeretsz/tudsz írni, fogalmazni, valamint szereted a divatot, (vagy ha rövid cikkeket írnál akkor a sztár-pletykákat meg ilyesmi), akkor csak ajánlani tudom. Heti 1, ritkán 2 cikkért hónaponta 6 ezret fizetnek PayPal-on. Sok sikert, remélem segítettem. Ja és még az 'app nana' alkalmazással teljesen ingyen kereshetsz pénzt, amit aztán bankártyával lehet levenni. Heló :)
2016. ápr. 11. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!