Faradt vagyok suli utan?
Hazajovok a sulibol es faradt vagyok de nagyon kb 2-4 ora korul erek haza es hazajovok vagy negykor vagy otkor vagy hatkor tanultok mert nagyon faradt vagyok (a suli mellett edzek is kondi/gymtick) es nemtudom mit tegyek a faradtsag ellen, mert mindig keson allok neki tanulni. Hazajovok es ket ora mulva ugyanolyan faradt vagyok mínt mikor hazaertem
Nem akarok aludni mert az nap kozben utalok :/
Es olyan 10-11 kor fekszem es 7 kor kelek
Az előző nagyjából összefoglalta. Valóban lefeküdhetnél korábban. Az edzés is igényli, hisz az megedzett izomnak kell a pihenő, hogy regenerálódjon. Próbálj meg minél egészségesebben étkezni, az is segít, illetve fogyassz gyümölcsöt (igaz edzés mellett nem a legjobb)..
Szép estét!
Probalj meg hetvegenkent sokat aludni es ugy nem csinalni semmit h feltoltodj. Hetkoznap ez nem oldhato meg igy csak halmozod a faradtsagot de ez talan segit.
Nekem bevalt, hetkozben tanulok, orakra jarok, lecket irok, edzek hetvegen meg alszok, eszek olvasok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!