A suli miatt eléggé fáradt vagyok, muszáj aludnom délután, de sok időmet elveszi. Van més megoldás?
Köszi a választ.Hát,nyers zöldséget és gyümölcsöt minden nap eszek,meg próbálom az egészségesebb változatát enni a kajáknak.
Sportolni meg még ezek mellett nincs időm se energiám,jógáztam minden reggel a szünetben,de most csak hétvégén csinálom.
Szia! Én is így vok ezzel. Szerintem ezt próbáld ki, hidd el érdemes: Van egy olyan dolog, hogy agykontroll. Ez egy olyan módszer, ami segítségével gyorsabban és hatékonyabban lehet tanulni, ellazít.
Ez a 20 perc meditatív gyakorlat stresszt vezet le a szervezetünkből, mint 3 óra alvás. Így csináld:
Helyezkedj el kényelmesen egy fotelben, vagy feküdj le. Majd hunyd le a szemed. Képzeld el h tested tetőtől talpig ellazul. Akár monnd végig magadban, hogy ellazul a lábam, karom... Képzelj el egy kellemes pihenőhelyet. Te ott vagy, azon a helyen, érzed a hangokat, ízeket. Ez után számolj 50-től visszafelé lassan úgy, hogy közben magad elé képzeled a számokat, és lélegezz lassan, nyugodtan. A végén számolj 5ig, és térj vissza az éber állapotba.
1,2,3,4,5:friss leszek, éber leszek. És ez így is lesz.
Ezt csinálhatod lágy, nyugtató zenére, én meditációs zenére szoktam, 20 percig, és gyakorlás után már jól fog menni, ha elsőre nem is.
Köszi a tanácsokat!
Buszra sokat kell várni,mert nem pontos,biciklivel menni meg kicsit félek,mert elég vadul közlekednek errefelé.
Agykontrollról hallottam,de nem tudtam konkrét gyakorlatokat,de köszi,hogy írtél,kipróbálom!
Szia,
A mi csalàdunkban mindenki ilyen :)
Nekem is muszàj volt lefeküdnöm délutàn, pedig se vitamin hiànyom se egyébb gondom nem volt. Embere vàlogatja, van akinek napi 5 ora alvàs elég ahoz, hogy fitt legyen, màsoknak pedig aludniuk kell délutàn is. Egyébként ennek a sulihoz semmi köze, igy müködsz majd 20 év mulva is.
A vitaminszedés témàjàt pedig nem kell lezserül kezelni. Ha megfelelöen étkezel, nincs szükséged bogyokra. Ez is csak egy marketinges csel, éljen a fogyaszotàrsadalom és az agyonvitaminozott termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!