Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kedves Mindenki! Voltatok már...

Kedves Mindenki! Voltatok már olyan helyen (külföldön), ahol az emberek a mindennapjaikban sokkal kedvesebbek voltak, mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
Akár külföldön elők véleménye, akár nyaralási beszámolók is jöhetnek. Nagyon érzékeny vagyok arra, ami a mindennapokban megy, hogy már reggel ha felszállok a metrora, mindenki olyan búval bélelt, mintha egy kriptában lennék. Legtöbbször el is rontja a kedvem egész napra. Nem hibáztatom őket, tudom miért ilyenek, de hosszútávon nem szeretném ezt elviselni. Volt valaki olyan országban, ahol kifejezetten azt érezte, hogy az emberek őszintén kedvesek egymással, és nyitottak?
2015. dec. 2. 12:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem manapság ilyen helyet nem nehéz találni a világban, elég ha az ember bármelyik égtáj irányában átlépi a határt...
2018. okt. 14. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!