Fiúk, Férfiak, amikor az alacsonyságotok miatt utasítanak el, olyankor kire haragudtok?
Szerelmet vallottam az egyik közeli barátomnak(N), akivel nagyon egy húron pendültünk, közös hobbi, hasonló gondolkodás. Évek óta heti-kétheti szinten találkozunk, minden. Többször beszéltünk már, hogy járnunk kellene, de pasija volt, és nem akarta otthagyni a már több éves kapcsolatát, pedig folyton panaszkodott a csávóra.
Aztán végül szakítottak, és én nem akartam azonnal rámozdulni, de megtette egy másik srác, és elég hamar összejöttek. Rá is folyton panaszkodott, hogy úgy kezeli, mint egy darab szemetet, hiába mondja, hogy szereti, alig ér rá, és kb. csak d#rgni járnak össze, mert a srác elfoglalt hét közben, és minden hétvégére meg hazautazik a szüleihez vidékre, a lányt meg nem viszi. semmi közös nincs bennük, se zenei ízlés, se filmek, se szórakozás.
Szóval szerelmet vallottam neki, mondtam, hogy én nagyon szeretném, és mindent megtennék érte... Mondta, hogy hát izé, ő most a sráccal együtt van, és még nem akarja feladni, és nagyon szerelmes belé (1 hónapja járnak)...
A srác 198 cm, valamivel jobban néz ki mint én, sportos, és elvileg elég nagy farka van... én 178 cm, átlagos mérettel, átlagos testalkattal, és nem vagyok sportos. A lány 160 cm, átlagos külsejű...
Haragudtam a lányra, mert tényleg a külsőségek alapján választott, és van együtt vele. haragudtam a világra, mert így működnek a dolgok, hogy hiába valaki a lelki társam, ennyit számítanak a dolgok. de legfőképpen magamra haragudtam, amiért egy ilyen lúzer vagyok, hogy ejtett, és közben így megalázkodtam előtte...
Már úgy ahogy lenyugodtam (inkább szomorú vagyok), csak eléggé kiábrándultam. Azóta keményen edzek, és elhatároztam, hogy nem fogok érzelmileg senkihez sem közel kerülni. Meglátjuk mi lesz belőle. A vicces az, hogy úgy érzem ez az egész belőlem is egy s#ggfejet csinált...
Már megint te vagy az? Neked komoly segítségre van szükséged.
Te egy tipikus barát zónás balf***sz jófiúkcska vagy, aku képtelen kifejezni a szexualitását, helyette inkább össtehaverkidik a csajjal. Alap szabály, hogy nem keszel lelki szemetes, főleg, ha akarsz valamit a csajtól. Ott cseszted el, hogy haverként viselkedtél és bem építetted ke az első kudarc után. Erről nem a másik srác tehet és bem us a csaj, hanem te. Lelkitárs, szerelmi vallomás miután lepattintott? Szerencsétlen.
Bem duzzogni kéne hanem férfiként viselkedni.
~173cm magas vagyok.
Sokszor volt már, hogy emiatt visszautasítottak.
Nem haragszok senkire. Ezt dobta a gép, ezen változtatni nem tudok. Ugyanolyan testi adottság mint egy nő mell-mérete vagy természetes testalkata. Mindenkinek vannak preferenciái, és butaság lenne ezért hibáztatni az embereket. Ha egy lánynak 180cm magas srác kell, sok sikert kívánok neki. Nekem is vannak igényeim, és én se jövök össze olyan lánnyal aki ezeknek nem felel meg. Senkinek sem kötelező vonzódni egy másik emberhez.
#12:
(nem pontoztalak le)
nem én egy új balf#sz vagyok. + én is úgy érzem, hogy én csesztem el a dolgokat... lehet nem kellett volna kisregényt írnom, de mivel friss a dolog, kitört belőlem. az, hogy először az ember védekezésből mindenki másra haragszik meg természetes reakció... tudod, ego...
ettől eltekintve már nagyon jóban voltunk, amikor mondtam neki, hogy többet szeretnék tőle (először én is csak barátként tekintettem rá sokáig). pont azért kezdtem el így érezni, mert nagyon egy húron pendültünk. úgy éreztem, hogy nekünk kellene járni, mert összetartozunk, nem egy másik sráccal, akivel nem illik össze, és nem is bánik jól vele. ő nem így gondolta, mert "abba a srácba szerelmes"... az előző pasija is hasonlóan bánt vele, és az is egy nagyon magas srác volt, és most emiatt úgy érzem, hogy a külsőségek alapján lettem lepattintva.
és igazán ami bánt, hogy mi értelme rendesen bánni egy lánnyal, ha végső soron úgysem számít? kiábrándító. másrészről meg én is egy ilyen lányra bukok, pedig biztos vannak akik meg az ilyen srácokat díjazzák. wtf brain...
Engem nem zavarna meg a srac csak ra jonne egy ido utan h fura egy kicsit a magassag kulonnsegunk:Den 175 cm vagyok
Biztos cuki vagy a 155cmeddel biztos talalsz baratnot ne aggodj;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!