Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Utasítanak el zöldkártyalottó...

Utasítanak el zöldkártyalottó nyertest fotó miatt?

Figyelt kérdés
Idén én is jelentkeztem a zöldkártya lottóra. A készült fotót technikailag jó lett (minden méret az előírás szerint) a rendszer elfogadta. Utólag a neten nézegettem a lottóhoz készült fotókat. Itt mindenki fehér háttér előtt áll. Nekem sikerült narancssárga előtt pózolnom, illetve mindenki ki van öltözve, én pedig egy mezei pólóban pózolok. Emiatt visszadobhatják?

2015. nov. 5. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem. Ha a rendszer elfogadta, akkor jó a kép.
2015. nov. 5. 13:16
 2/9 Ügyet Lenke ***** válasza:

Igen, a fotót ha elfogadja akkor megfelel méretben, fájltípusban stb. de a fotó meg kell feleljen egy sor már kritériumnak is.

[link]

ha valamelyik előírásnak nem felel meg akkor kizárhatnak...

Failure to comply with any of the following requirements may result in disqualification from the lottery.

2015. nov. 5. 13:28
 3/9 Ügyet Lenke ***** válasza:

elméletileg itt leelenőrizheted, hogy megfele-e...

[link]

2015. nov. 5. 13:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves Ügyet Lenke!

Technikailag mindent az elvárásoknak megfelelően csináltunk. Itt ami kérdéses, a háttér színe és az öltözet. Nem fotóstúdióban készült,hanem egy szobában.

2015. nov. 5. 13:54
 5/9 Ügyet Lenke ***** válasza:
ok, én csak belinkeltem a leírást, a ruha nem lehet baj s a háttér sem ha világos, azt raj, hogy nem szabad sötét vagy mintásnak lenni :)
2015. nov. 5. 14:29
 6/9 Ügyet Lenke ***** válasza:
írja...raj helyett
2015. nov. 5. 14:35
 7/9 goaus ***** válasza:
Fehér háttérnek kell lennie, sima felületnek, semmi minta, árnyék, függöny, ilyesmi. Ha ezeknek nem felel meg a kép, kiszórják egyből.
2015. nov. 5. 19:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Árnyék, függöny és minta nincs. A megkötés szerint világos háttérnek kell lennie, de sehol nem olvastam, hogy csak fehér lehet. Akkor a narancssárga háttér bukta?
2015. nov. 6. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, pontosan hogy megy ez, de nem lehet új képet beadni? Csak egy lehetőség van rá?
2015. nov. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!