Nektek is van ilyen ismerősőtök?
Az általad felsorolt emberek nem is a beszélgetőpartnerre vágynak, hanem arra, hogy valakinek elmondják, mi történik velük. Megkönnyebbülnek, vagy tudom is én....de mivel szóhoz sem hagyja jutni a másikat, így nem hiszem, hogy kétoldali kommunikációt igényelnek....
Nekem az egyik legjobb barátom tud nagyon sokat beszélni....Szóhoz hagy jutni(igaz, ő jóval többet beszél), de mindenről tud mindent, és mindenkinél mindent jobban...mindenhez hozzá tud szólni..Van 4-5 non-stop kedvenc témája, amiről minden találkozás alkalmával beszélnie kell.
De tudja, hogy ő ilyen és mi ezt meg is mondtuk neki, persze nem bántásból:D
Nekem a nővérem ilyen...Már ha hiv telefonon, inkább fel sem veszem, mert mindig elkezd beszélni ilyen hülyeségeket, hogy jajj, ma odeégette a mit tudom én micsodát főzés közben, aztán erről beszél negyed órán keresztül.
Vagy elkezd mesélni valamit és minden apró kis részletet elmond, amit más emberek el is felejtenek kb 5 másodperccel azután, hogy megtörtént.
Vagy elkezd mondani valamit, ugye szokásosan minden apró kis részletet elmond, aztán fél óra múlva, mikor a sztori végére ér, kiderül, hogy valami tök másról van szó. Pl. elkezd arról mesélni, hogy főzött valamit, erre fél óra múlva mondja, hogy és igy találkoztak a kislánya új óvónéniével. És mi meg csak lesünk, hogy mi köze a sztori elejének meg a végének egymáshoz? ._.
Ennél már csak az az idegesitőbb, amikor felhivjuk telefonon vagy ő minket és azt a történetet, amit eleve fél órába telne elmesélnie, egy órahosszán keresztül mondja, mert közbe minden második szava az, hogy mondja a kislányának, hogy Pannika, nem szabad, Pannika, ne vedd a kezedbe! Pannika, mit csinálsz?
Agyfäsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!