Nektek mennyi ismerősötök van facebook-on? Számít, hogy sok vagy kevés?
Már miért számítana? Kit érdekel? Fogalmam sincs, mennyi van. Azt sem tudom, mi számít soknak, és mi kevésnek...
Nem a Facebook-on élem az életem.
rokonokkal együtt 28.
aki csak simán felvesz és nem kommunikál, vagy nincs köztünk valódi kapcsolat, akkor automatikusan törlöm.
ennek ellenére újra és újra bejelölnek olyanok akikről azt sem tudom kik, nem tudom mit gondolnak miért van csak 28 ismerősöm? mert pont idegeneket akarok visszajelölgetni,mi? idióták.
Nos, eleve tiltom, még az ismerőseim sem látják.
Amúgy kevés, 28, mindig törlök, és nagyon ritkán fogadok el felkérést. Csak azok az ismerőseim, akikkel sok közös emlékünk van, hogy valamikor valahol egyszer láttuk egymást, nem játszik nekem.
Privát profilomban 12
Ál profilban 1800
#6 elhiszem:) tettem egy próbát, random jelöltem be embereket, és visszaigazolták, és meglepő, az ismerőseik is.
nekem is több ismerősöm van sokkal a kamu profilomban, mint a valósban :D
1; 155 ismerős
2, Nem számít
3, Egyszer olvastam, hogy max. 150 az a mennyiség, akit tényleg ismerősnek lehet nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!