Holnap elkerülhetetlenül meg kell verekednem valakivel. Nagyon ideges vagyok. Félek, hogy mi van ha veszítek. Hogy győzhetném le az idegességemet, ha holnap is ilyen ideges leszek ütni se bírok majd. Ötletek?
Egyébként én nem értem, hogy miért kell neked verekedni?
Ha jól értem a szitut, van egy barátnőd, aki téged szeret, pont. Innentől kezdve hogy jön a képbe a harmadik? Egyáltalán ki a fenét érdekli, hogy az mit gondol? Mi a fene köze van ahhoz, hogy te mit csinálsz a barátnőddel?
Igazából itt már eleve azzal alázod meg magad előtte, hogy foglalkozol vele. Az meg már a dolog netovábbja, hogy még le is állsz vele verekedni :D
Ne haragudj, de itt nem az a szánalmas, hogy esetleg kikapsz egy verekedésben, hanem te magad vagy a szánalmas, hogy ilyenekkel foglalkozol!
Adj már magadra valamit ember, legyen már egy kis önbecsülésed! Járj emelt fővel, én az ilyen piti kis hülyéket észre sem venném, aki veri a nyálát a barátnőmre! Az ilyen levegő, egy nulla, egy senki, ki a fenét érdekel? És egyébként elárulom, hogy az ilyet az idegesíti a legjobban, ha levegőnek nézed, hiszen azért provokál, hogy az legyen, ami ő akar. És íme, te meg is alázod magad egy ilyen senki előtt :D Nem tudom, érted-e, amit írok.
Szóval nézd levegőnek. Esetleg, ha odaáll eléd, és megtámad, akkor kezdj el verekedni, de amíg csak ugat össze-vissza, addig kit érdekel? Ne legyél már ennyire szánalmas, ne süllyedj már a szintjére! Cigány vagy, vagy mi?
A 10mp-es google keresőnek üzenem, hogy olvassa már el őket. :D
Az elsőt olvastam végig, többszörösen visszaeső, illetve a támadó részeg volt. (Így volt esély elmenekülni..)
Majd nem hívott mentőt, stb.
Ez egy fiatalnál, olyan fenyegetőnél aki nem részeg, illetve 1 mentő hívásnál max 1 év felfüggesztett.
" Az itt nagy okosan nyilatkozókhoz ha odamenne valaki és jól felpofozná,aztán ugyanezt minden nap megtenné "
nade itt nem errol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!