Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Holnap elkerülhetetlenül meg...

Holnap elkerülhetetlenül meg kell verekednem valakivel. Nagyon ideges vagyok. Félek, hogy mi van ha veszítek. Hogy győzhetném le az idegességemet, ha holnap is ilyen ideges leszek ütni se bírok majd. Ötletek?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy tényleg elkerülhetetlen. Nem vagyok rossz szándékú, magamat kell védenem, ki kell állnom magamért.

2015. nov. 20. 16:45
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Am nem kell ezeknek ok hogy neked menjenek elég ha gyengéb vagy akkor már neked menek hogy legyen mivel menöznijük bocs az írás hibákért.
2015. nov. 20. 17:13
 12/39 anonim ***** válasza:

Igen akkor az a lényeg, hogy hunyászkodjon meg.

Szaladjon a tanárokhoz. Akik nem tudnak mit tenni.

Nevessék ki, tűrje ha kap 1-2 pofont. Csodás élet! :)

Amúgy ha már ennyire a jogra helyezzük a hangsúlyt simán bedobhatja a fenyegetést, a lelki terrort és, hogy senkire se tudott számítani. Emellett nem akart megszégyenülni, teljesen leblokkolt, stb.

Fiatal korú, a pszichológus is látni fogja, hogy nem egy verekedős fajta.

Így max megrovásban fog részesülni egy halálnál is.

Bár lehet sok ilyen verekedés (halállal végződik), csak senki se hall róla, és még 1x-er sem volt a tv-ben sem, pedig azonnal kapnak az ilyen hírekre... fura..

Azért nem kevés ütés kell ahhoz, hogy valakit halálra verj.

2015. nov. 20. 17:14
 13/39 anonim ***** válasza:

"gy max megrovásban fog részesülni egy halálnál is."

Hulye vagy? Egxy eletre megnyomorodik lelkileg az is aki okozta.

Kicsit olvasgass, nagyon sok ilyen hir van...

2015. nov. 20. 17:15
 14/39 A kérdező kommentje:
Én kajak nem csináltam vele semmit!!! Holnap megyel barátnőmhöz és amikor megyek haza ki fog jönni ott lakik barátnőmék közelében. De sztem ő jobban fél mert már máskor is mondta barátnőm hogy meg akar verni ez a hulladék utána héten meg elsétált mellettünk az utcán úgy hogy még rám se nézett
2015. nov. 20. 17:22
 15/39 A kérdező kommentje:
Én nem attól félek hogy fájni fog hanem attól hogy barátnőm előtt mi van ha kikapok.
2015. nov. 20. 17:23
 16/39 A kérdező kommentje:
Ha valaki olyannal verekszek akiről ő nem tud sokkal kevésbé félek suliban pl 2x megvertem ugyanazt a gyereket, az pont olyan testalkatú volt mint én de attól nem féltem akkor még nem is ismertem barátnőmet nem kellett félnem hogy megszégyenülök előtte
2015. nov. 20. 17:25
 17/39 anonim ***** válasza:
Hallod arc, ha biztosra akarsz menni, akkor egy jól megindított ütés, jó erősen állba b*szod, és annyi, borul mint a zacskós tej. Azért csak óvatosan. :)
2015. nov. 20. 18:04
 18/39 anonim ***** válasza:
Ami még bejön: Kézzel beijesztesz neki fejre ,miközben ösztönösen védeni próbálja a fejét, közben láb talprészével térdkalácson rúgod ahogy bírod. Jó esetben fel sem kel már.
2015. nov. 20. 18:13
 19/39 anonim ***** válasza:

"attól hogy barátnőm előtt mi van ha kikapok."

Ha normalis lenne a kapcsolatotok akkor pont a baratnod lenne aki nem engedne verekedni.

Igy meg csak jatsza a kis hulye p..csat, meg fenyezi a kis lelket hogy erte kuzdenek a kanok.

2015. nov. 20. 18:14
 20/39 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=kXyn54ClAdA

na. ezeknel csak isteni szerencse ha nem tortent sulyos, akar halalos serules, amikor elestek. Egy koponyatorest baromi konnyu osszeszedni.

2015. nov. 20. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!