A szülők mit tartanak fontosabbnak? Hogy jó anyagi körülményekkel lássák el a gyereket, vagy jó genetikával?
Kaptam egy lakást nagynénémtől.
Sok embertől rosszindulatú kritikát kapok ezért, hogy nekem milyen könnyű.
Sajnos az anyagiakon kivül ez a család nem sok mindent adott.
Nem lettem egy szép szál legény sajnos.
De túl sok szeretetet sem kaptam.
Mondjuk igy szociopatává válva ez utobbi hiánya nem annyira nem is égető. Ezek már ilyen örökké gennyesnek maradó sebek.
Kaptam egy lakást, ezért havonta nem kell kifizetnem alsó hangon 50-60 ezret, hogy legyen hol élnem.
Viszont a rossz kinézet miatt hány milliót bukok el? Ebbe kéne belegondolni :(
Érdekes, aki jóképünek született, szinte mindig sikeres lesz, szerény családi háttér ellenére is. Jó családi háttérrel meg aztán a határ a csillagos ég.
Jajj, most elképzeltem ahogy anyuka labort csinál a konyhából és kiskötényben mikroszkóp alatt elkezdi kiválogatni a spermiumokat. Majd a korábban levett petesejteket megtermékenyíti és romantikusan, egy nagy fecskendő vagy pulykatöltő segítségével megtermékenyíti magát.
S miután sikeresen világra jött a tökéletes Ödönke, átveszi anyuka a Nobel díjat.
Szia!
Egyik évfolyamtársamnál kevés rondább lányt láttam és most vették fel az egyik mobilgyártóhoz jó állásba. Annyi a különbség, hogy ő tanult amíg te ezen agyaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!