Lányok ki elégedett a súlyával, és hány kilót nyomtok?
Figyelt kérdés
Mielőtt pár okos beszólna nem az érdekel hány kilóval bicepszezik!!!!-)2015. nov. 3. 14:20
1/8 anonim válasza:
Nem a kiló a lényeg hanem hogy hogyan oszlik el.
Én 50 kiló vagyok és elégedett vagyok vele. Voltam már 47 és 55 is ugyan olyan magassággal, szintén jól éreztem magam.
2/8 anonim válasza:
Elégedett vagyok a súlyommal és az alakommal is. Nem tökéletes, de nekem tetszik. 62 kg/175 cm
3/8 anonim válasza:
#1 valaszado jol irja.
Egyebkent 54-55 kg vagyok, teljesen jol erzem magam, bar az igazi egy kis hizassal lenne (3-4kg csak) a magassagom miatt.
4/8 anonim válasza:
Én is az 1.válaszolóval értek egyet.Ha látok valakit,nincs ráírva a homlokára,hogy hány kiló,az alakját látom.Lehet 60 kilósan csupa izom,de zsíros is.Én 156 centi vagyok,55 kiló.Ez leírva másnak lehet soknak tűnik,de a méreteim 95-68-95.És edzek,az izom pedig nehezebb.Én köszönöm,tökéletesen elégedett vagyok.
5/8 anonim válasza:
43 kg vagyok 158cm-es magassághoz‚ és elégedett vagyok mert jól oszlik el rajtam és izmos is vagyok. :)
6/8 anonim válasza:
54/170, nem vagyok elégedett, mert ebből legalább 5-6 kiló színtiszta zsír, nem husi, nem izom, hanem lötyögős zsír, és az is aránytalan elosztású... Próbáltam edzeni, de mindig az volt az érzésem, hogy nagyon helytelenül csinálom a gyakorlatokat, soha nem ott fájt/feszült/húzódott ahol kellett volna, úgyhogy abbahagytam, majd ha egyszer lesz elég időm, utánanézek az anatómiának, addig maradok az előnyös ruháknál:)
7/8 anonim válasza:
165 centi vagyok és 60 kiló. Ennek nagyrésze izom, mivel jégkorongozom.
És igen elégedett vagyok, nem egy világbajnok alak, de én jól érzem magam.
20/L
8/8 anonim válasza:
170 centi/55 kg.
Szerintem még fogynom kéne, van egy kis tokám, a hasam sem lapos, mint a filmekben a színésznőké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!