Milyen emberek vannak?
Én nem hiszem el a sztorit. Ha ilyen belevaló a kislány, hogy leordította a kalauz fejét, akkor otthon és a rendőrségen is szólt volna. Ha igaz a történet, akkor ezt még mindig megteheti.
Az ilyen oldalak leginkább arra jók, hogy másokat be lehessen sározni, ráadásul névvel együtt, én inkább ezt tartom felháborítónak.
Milyen 16 éves lány akit ez szíven üt...
11-12 évesen megmondta az egyik cigánygyerek, hogy megfog ölni focinál. Másnap ugyanúgy felkeltem, és kimentem focizni, majd a többi nap is.
Engem nem szomorít el, csak mikor ebből "hírt" csinálnak. Szerencsére normális hírportálokra ilyenek nem kerülnek ki.
Felhívnám a figyelmet a logikai tévedésekre.
Az első amit írt:
"Én nem hiszem el a sztorit. Ha ilyen belevaló a kislány, hogy leordította a kalauz fejét, akkor otthon és a rendőrségen is szólt volna. Ha igaz a történet, akkor ezt még mindig megteheti. "
Igaza van.
Másodszor. Egyetlen kalauz, még a leg betegebb, alul iskolázottabb sem ennyire ostoba, hogy a vonaton bárkivel kikezdjen. Mégpedig azért, mert tudvalevő, hogy mely vonaton mely kalauz dolgozik, azaz elég hamar a nyomára bukkannának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!