Akotka99 kérdése:
A barátom pishológiai kezelésre szorul? Vagy csak simán hülye?
Figyelt kérdés
Van egy barátom lány.Ált iskola negyedik osztály.Azt mondogassa hogy vámpir meg hogy va gyereke férje és neveket is talált Enimilla Edvárd Jack Roneszme stb.Rá adásul eggyes osztálytársainkról azt mondja ők is azok stb.és ha szólok a tanároknak ő azt mondja hogy ezt mind én találom ki.Ráadásol semmi indittéka nincs rá.2015. okt. 30. 12:15
11/15 anonim válasza:
azt nem tudom, mi a "pishológia"..de ha valoban 4-es 5-os lennel magyarbol, akkor tudnad ennyi idosen, h helyesen "pszichológia" :D Meg mondjuk a ráadásu-t egybe irjak, az "eggyes"-t pedig 1 db g-vel...az indíték pedig 1 db t-vel van...igy hirtelen, a 3 sornyi szovegbol ennyi helyesirasi hibat vettem ki. Nem tudom, hogy osztalyoz a magyartanarod, de ha ez 4-es 5-os, akkor valszeg o sem tud helyesen irni :D
12/15 A kérdező kommentje:
Normális váloszokat kérek
2015. okt. 30. 15:12
13/15 anonim válasza:
Én nem hinném,hogy komolyan gondolja.Szerintem csak ezzel szórakoztatja magát, meg bizti beszélhetnékje van, csak fél, hogy nem tudna semmi izgalmasat mondani, úgyhogy ilyenekkel próbál bevágódni előttetek. 4.-ben még én mate-eim is találtak ki dolgokat; pl hogy rámutatott az udvaron egy tanárra, és azt mondta, hogy alatta egyszer beszakadt a beton, ilyen négyzetek 30X30 centis betontáblák vannak ott az udvarnak azon részén, és aszonta, beszakadt, én meg csak lestem, hogy ez most komoly, ez most tényleg, mert én meg tökre elképedtem, de úgy tűnt, hogy komolyan mondja, hogy a bátyja mesélte, aztán bevallotta, hogy csak szórakozott. Meg egyszer páran elmentek elvileg szellemet idézni az iskola pincéjébe, nem vagyok róla meggyőződve, hogy sikerült nekik, meg se voltak rémülve, és egyikük mondott egy olyat, hogy " olyan vörös pofájuk volt". De amúgy az is lehet, hogy a csaj csak figyelemre vágyik, és nem tudja, másképp hogyan szerezhetné meg magának. Talán magányos, egyedül érzi magát; és mutatni akarja, hogy ő nem unalmas, hogy több figyelmet kapjon. Ami benne zajlik, érzéseit talán nem meri kiadni, de igénye van, hogy beszéljen vagy beszélgessen; lehet, hogy ami őbenne zajlik az túl durva, és lehet, hogy nagyon szomorkodik; azt viszont nem akarja rázúdítani másokra, meg azok már olyan nagyon privát kis érzések, amit nem szeretne kifecsegni, inkább megtartaná magának.
15/15 A kérdező kommentje:
Koszönöm a válaszokat kedves utolsóellötti
2015. nov. 2. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!