Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hivtak az Aegontol, lehet...

Hivtak az Aegontol, lehet barmifele hatranyom belole?

Figyelt kérdés
Mondtam, most nem erek ra, koszonok el, de meg kerdeztek a nevem. Miert kellett nekik? Mivel gyorsan megakartam szabadulni toluk, de illedelmesen, meg elmondtam. Egyaltalan honnan szerzik meg az emberek szamat ok?
2015. okt. 29. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha semmi ügyed nincs velük, akkor nem lesz hátrányod. Azért mert nem volt alkalmas neked a telefonbeszélgetés? Ugyan... A nevem nem adtam volna meg, ha felhívtak, tudják ők. A telefonszámokat sajnos listásan adják-veszik ezek a telefonbetyár cégek is, biztos lehetsz benne, hogy egy csomó illetéktelen kézben ott van.
2015. okt. 29. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, az a baj, hogy en is igy gondolom... Nevem direkt megkerdeztek, hogy amugy XY vagyok(direkt egy tok mas, random nevet mondott a Kedves no), jaj mondom nem, de tudtam mar akkor mit akar, hova akar kilyukadni. -_-
2015. okt. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!