Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szoktatok verset, novellát,...

Szoktatok verset, novellát, regényt vagy bármiféle irodalmi műfajt írni? Akárhova, úgyértem az is számít ami nincs kiadva.

Figyelt kérdés
Nagyon szívesen beszélgetnék ilyen emberekkel az irodalomról. Kortól, nemtől Függetlenül!

2015. aug. 5. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy irodalmi műfajnak számít-e, de most én egy forgatókönyvön dolgozok.
2015. aug. 5. 17:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Dolgozom egyen már rég óta, és lassan neki is látok. Ezen kívül még kábé 15-20 regényem van nagyjából "kigondolva" előre. Többnyire horror, thriller vagy fantasy. Ha akarsz nyugodtan írj privátban, én ráérek.
2015. aug. 5. 18:17
 3/4 anonim ***** válasza:
En is rendszeresen irok. Jelenleg a masodik regenyemen dolgozok. Az elso par hete jelent meg.
2015. aug. 5. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, priviben kuldok linket, ha fent vagy facebookon, ott a csoportomban tudunk beszelgetni. 😊
2015. aug. 5. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!