Miért van az, hogyha fb-n egy karrierista nőt látok, mindig ez ugrik be, ki, hogy van ezzel?
Figyelt kérdés
És látom, hogy kik lettek az ismerősei és tudom mondjuk az előéletét, mert látásból ismerem és az ugrik be, hogy mennyi nem kívánatos gátlástalan vénemberen kellett átsz. pni,k. úrni magát, hogy elérje a célját?
Egyszerűen ránézek a hölgyre és megállapítom, hogy ez önerőből(tudásalapon) nem lett volna képes megcsinálni, mindenképpen be kell vetnie a testét is. Nektek mi a véleményetek az ilyen hölgyekről?
2015. okt. 26. 21:59
11/14 A kérdező kommentje:
Figyelj, engem nem zavar, tulajdonképpen már a kérdés végére is odaakartam írni, hogy egyébként nem érdekel, csupán felmerült bennem ez a kérdés. Téged viszont utolsó az zavarhat, hogy valaki felmerte egyáltalán tenni ezt a kérdést itt, mert értelmes választ nem adtál, csak a személyemet illetően tippelgetsz. De, hogy a kérdésedre válaszoljak, más pályán mozgok mint az említett nő, szóval még csak szakmai irigység sem beszélhet belőlem.
2015. okt. 27. 10:23
12/14 anonim válasza:
De mi a kérdésed egyáltalán? Azon túl, hogy megtudtuk a véleményed, amit kérdésnek álcáztál.
13/14 anonim válasza:
12-nek: Tudnád te a kérdést, ha valaha lett volna olyan főnökasszonyod, aki hanyatt fekve jutott előre. De kívánom, hogy sose legyen.
14/14 anonim válasza:
Ettől még ez továbbra sem egy kérdés, hanem egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!