Észreveszitek ha valakinek műfoga van? 3-4 db? Mi lenne a véleményetek ha észrevennétek egy 23 éves lányon?
Az lenne a véleményem, hogy nagyon helyesen teszed, hogy pénzt áldozol rá és pótoltatod a fogaidat. Szerintem az a ciki, amikor valaki rohadt fogakkal vagy hiányzó elülső fogakkal vigyorog. Értem én, hogy sok pénz, de sokan inkább dohányra, piára költenek. Egyik ismerősöm 30 körüli nő, hiányos a fogsora, ami megvan az is fekete, mert szét van rohadva. 2 méterről lehet érezni a dögletes bűzt, ami a szájából árad.. Szóval szerintem jól teszed, hogy adsz magadra. Nekem is volt már 24 éves koromban fogpótlásom, igaz hátsó fogak. Amúgy már szinte az
összes tömve van,de kívülről nem látszik. Ha nem járnék fogászatra, már egy fogam se lenne.
a
Köszönöm a válaszokat! A kérdés azért merült fel mert 4 éve van hogy megvan, és eddig senki sem kérdezte meg, mivel most új iskolába kerültem szerdán egy osztálytársnőm megkérdezte hogy neked műfogad van?? Egész nap azt figyelte milyen vastagok!
Sajnos 11 évesen elestem keróval akkor ki esett 2 amit vissza raktak sínbe és meg is maradt de csak 2011ig mert elhalt a gyökér és amikor beleharaptam egy kakaós csigába roppant egyet.
Nagyon szégyellem és nagyon rosszul esett a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!