Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti észreveszitek a jeleket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti észreveszitek a jeleket?

Figyelt kérdés

Pl.: ha egy lany sokszor a szemetekbe nez, folyton mosolyog, beszeloviszonyban vagytok, (es mondjukszepnek is talaljatok a lanyt) akkor beprobalkoznatok nala?

Vagy mik azok a jelek, amiket mar eleg erosnek gondoltok ahhoz, hogy lepjetek?

2015. okt. 23. 08:16
 1/5 anonim válasza:
100%

Ez nagyon emberfüggő.

Van, aki hamarabb, van aki később mer csak bepróbálkozni.

Én személy szerint ennyi után még nem lépnék semmit, de mindenképp próbálnék közeledni felé, és le is esne hogy itt van valami... :)

15/F

2015. okt. 23. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

félek, hogy félre érteném és pofára esem.

de mondjuk, ha meglát és egyből megölel adja a puszit.

és mosolygosan elkezd beszélni velem

na arra már biztos reagálnék.

2015. okt. 23. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel beszélő viszonyban vagyok, alap, hogy egymás szemébe nézünk, nem a padlót bámuljuk közben. A mosolygás meg hozzá tartozik egy beszélgetéshez.

Szóval ezek tényleg lehetnek jelek is vagy egyszerűen csak közömbös dolgok.

Én addig próbálkoznék be, amíg nem barátiasodik el a viszony.

2015. okt. 23. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:
ha lenne ilyen,akkor simán.az a baj,hogy az én esetben a közelben nincs ilyen lány...
2015. okt. 24. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, mint ahogy az első is írta, ez nagyon emberfüggő. Én például nagyon félénk vagyok, elég sok jel kéne nekem ahhoz, hogy lépjek, mivel ha látok vmi ilyesmit, akkor egyből az jut eszembe hogy "á tuti nem úgy értette" vagy "biztos félreértem", mert rendkívüli módon rettegek attól, hogy esetleg félreértem , és rámozdulok, ő meg megaláz
2016. jan. 5. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!