Egy nőnek legyen hosszú haja. Mit gondolsz erről? Egyetértesz vele?
Sziasztok! Ez felmerült egy órán, és vállaltam, hogy utánanézek, és gondoltam, itt kérdezhetnék ismeretleneket.
Ha lehet, kérhetnék nemet és kort is? És ha nem túl nagy kérés, esetleg megyét is, de ez már tényleg extra.
Előre is köszönöm mindenkinek! :)
(16/L)
Köszönöm mindenkinek (azért jöhetnek még)! :)
Szerintem nem a haj teszi nőiesebbé a nőt, különösen akkor vontam fel a szemöldököm, amikor valaki azt írta, egyenesen kirázza a hideg, ha rövid hajú nőt lát.
(rövid alatt akár az állig érő hajat értem egyébként, nem feltétlenül a vállat, a tüsis rövidet nem vettem ide, mert azokra a frizurákra gondoltam, amik még lehetnek nőiesek)
Azért azoknak is köszönöm, akikkel nem értek egyet, pont ez volt a kérdés lényege. :)
A nőnek legyen hosszú haja, tutajos szeme, karcsú dereka, dögös mellei, ringó fara, formás lába, stb.. De ez általában nem jön össze, valamik mindig kimaradnak, ha mindez együtt van, akkor olyan hülye sárkány hogy nem lehet vele élni!
De ettől még imádunk benneteket!
F/60
Miskolc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!