Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy nőnek legyen hosszú haja....

Egy nőnek legyen hosszú haja. Mit gondolsz erről? Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez felmerült egy órán, és vállaltam, hogy utánanézek, és gondoltam, itt kérdezhetnék ismeretleneket.

Ha lehet, kérhetnék nemet és kort is? És ha nem túl nagy kérés, esetleg megyét is, de ez már tényleg extra.

Előre is köszönöm mindenkinek! :)

(16/L)

2015. okt. 21. 09:08
1 2 3
 21/25 Sunshinedoll ***** válasza:
Ja, még annyi, hogy nekem hosszú hajam van, párévente rám jön a veszedelem, és levágom általában vállig érőre, de még az sem olyan rövid. Szeretem, ha hosszú a hajam, mert alapvetően szép, fényes és dús hajam van, vigyázok rá, gyorsan és könnyen nő, de rövidebbel mindig szexisebbnek érzem magam, meg magabiztosabbnak.
2015. okt. 21. 16:45
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek (azért jöhetnek még)! :)

Szerintem nem a haj teszi nőiesebbé a nőt, különösen akkor vontam fel a szemöldököm, amikor valaki azt írta, egyenesen kirázza a hideg, ha rövid hajú nőt lát.

(rövid alatt akár az állig érő hajat értem egyébként, nem feltétlenül a vállat, a tüsis rövidet nem vettem ide, mert azokra a frizurákra gondoltam, amik még lehetnek nőiesek)

Azért azoknak is köszönöm, akikkel nem értek egyet, pont ez volt a kérdés lényege. :)

2015. okt. 21. 18:00
 23/25 jpeter1 ***** válasza:
A páromnak mondjuk extra hosszú haja van,kibontva a bokááig ér. Viszont csodaszép kontyokat tud csinálni belőle.
2015. okt. 22. 06:49
 24/25 anonim ***** válasza:

A nőnek legyen hosszú haja, tutajos szeme, karcsú dereka, dögös mellei, ringó fara, formás lába, stb.. De ez általában nem jön össze, valamik mindig kimaradnak, ha mindez együtt van, akkor olyan hülye sárkány hogy nem lehet vele élni!

De ettől még imádunk benneteket!

F/60

Miskolc

2015. okt. 22. 09:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak "preferált" megjelenések egy nőnél, de szörnyen unalmas lenne a világ ha mindenki úgy nézne ki ahogy en "elvárnám". Én szeretem érdeklődéssel figyelni az embereket ki milyen és vajon mitől... A nagyon rövid fius haju lány nekem sem "jön be" azaz én nem vágatnám le ilyen rövidre de attól még JÓ hogy vannak fius lányok, nőies lányok dagadt lányok vékony lányok szépek érdekesek csúnyák... Nem akarom mindig magamat látni különben hogyan tudnám büszkén képviselni a saját ízlésem? ;)
2015. nov. 7. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!