Egy nőnek legyen hosszú haja. Mit gondolsz erről? Egyetértesz vele?
Sziasztok! Ez felmerült egy órán, és vállaltam, hogy utánanézek, és gondoltam, itt kérdezhetnék ismeretleneket.
Ha lehet, kérhetnék nemet és kort is? És ha nem túl nagy kérés, esetleg megyét is, de ez már tényleg extra.
Előre is köszönöm mindenkinek! :)
(16/L)
Mindenkinek( még ha kicsit is de) máshogy állnak dolgok ahogy haj hosszúsága is.
Én hosszűt preferálom, de ahogy leányzó jól érzi magát és jól áll neki.
Egy szép, hosszú, ápolt hajkorona még a kevésbé előnyös külsejű nőket is megszépíti. Szerintem sem ettől függ az, hogy igazi nő-e valaki, de szerintem sokkal nőiesebb hosszú hajjal. Nekem sokáig derékig érő volt, most már csak vállig, koromnál fogva nem olyan dús már, mint régen, amit őszintén sajnálok.:-(
49/N, Vas
A hosszú haj nőiesebb, de csak akkor ha szép, ápolt és nem zsíros, igénytelen, lenőtt hajtővel.
A nagyon rövid haj akkor lehet szexi,
-ha valakinek ilyen a stílusa és úgy is öltözik hozzá
-ha minden részletre figyel: smink, ruha, stb. és az alakja is jó.
Szóval szerintem a fiús, rövid hajat muszáj kompenzálni, emiatt nem túl jó választás. Eddig csak néhány nővel találkoztam, akiről azt gondoltam, hogy baromi jól néz ki a rövid hajával együtt. 34/L
Igen, szerintem a szexepil fontos része. Nem azt mondom, hogy nem láttam még rövid hajú, nőies nőt, hanem azt, hogy nagyon sokat tud dobni a nőiességen a hosszú haj.
32 éves vagyok, budapesti ffi.
Definiáld a hosszút! Válig/csípőig/fenékig érő haj?
Egyébként nekem jobban tetszenek a hosszú hajú lányok, de egy vállig érővel sincs bajom, de egy nagyon rövid haj bár nem jön be, túl fiús nekem ( [link]
19F, Borsod
Dehogy értek. Egy nőnek legyen olyan haja, amilyennel jól érzi magát.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!