Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mással is van olyan, hogy...

Mással is van olyan, hogy este szomorúbbnak érzi magát, mint napkozben?

Figyelt kérdés

De nem tortent semmi a délután/estefelé, ami miatt szomorúbbnak "kellenem" lennem :/

Csak valahogy estefelé szomorúbb leszek

Nem mindig

Mas is van ezzel igy?

Mit csináltok ellene? :/

Legyszi kort es nemet is írjatok :)

2015. okt. 19. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen én is!

Ez azért van mert az agyad este raktároz alvás közben,de akkor is mikor fekszel az ágyban és semmit se csinálsz,mert akkor belegondolsz a napodba ,hogy ki tetszik/utálsz stb...

ekkor törnek elő az emlékek,gondolatok amelyek egy része szomoróvá tehet.A fáradt agy nem képes elviselni ennyi bánatot ,ilyenkor sokkal nehezebb felvidítani

2015. okt. 19. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
12/L
2015. okt. 19. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Tök furi, nekem ma rettenetesen rossz napom volt, mégis most majd' kicsattanok a jókedvtől! Én sem igazán értem! :-) De egyébként gondolj arra, hogy holnap reggel újra felkel a Nap és egy csomó mindent váratlan és nagyszerű dolog történhet veled.
2015. okt. 19. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:

ha egyedül élsz, akor esténként talán ez természetes is, hiszen már nem vagy emberek között, ha nem, akkor lehet ez a sötétség miatt is.

néha én is így érzek, bár ez attól függ hogy a napom h telt.

21F

2015. okt. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!