Ki van még fent?
Figyelt kérdés
Miért nem tudtok aludni? Aki gondolja, írhat privátban is.2015. júl. 24. 00:54
4/19 anonim válasza:
ülj fel a kispárnádra és masztizz egyet(persze ha lány vagy), ha meg nem, akkor könnyebb a dolgod :DD
5/19 anonim válasza:
Én most csaptam ki XD 1. voltam, béke veletek
6/19 A kérdező kommentje:
Most nincs kedvem kicsapni se, majd rahagyom az asszonyra, hogy apolgassa.
Itt nemreg volt vihar, szoval nincs az a baromi meleg, csak delutan ugy belealudtam hannibalba, hogy 6-kor keltem es most nem vagyok almos :D
2015. júl. 24. 01:03
7/19 anonim válasza:
Ééén. De én azért nem alszok, mert élvezem az enyhe lehűlést. Igaz itt nem volt vihar, csak villámlott meg dörgött, de pont elment mellettünk.
8/19 anonim válasza:
Ma beakartam fejezni a projektet amivel már így is 10 napja dolgozom és még nincs kész szóval... Ráadásul holnapra sütöttünk kaját barátnőmmel és még nem hűlt ki, azt is el kell majd tenni hűtőbe. Tudnék aludni, 2,5 órát sikerült tegnapról mára aludnom :D
9/19 A kérdező kommentje:
#7 Nalunk csunya vihar volt, 3x bele is csapott a kozelbe a villam :-S
#8 Milyen projekt? :D
2015. júl. 24. 01:15
10/19 anonim válasza:
Én is ébren vagyok :D egy hónapot voltam éjszakás melón,n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!