Este 11 orakor egyedul setalni a varosban? Ti vallalnatok?
Egyetemista vagyok, holnap kellene itthonrol visszautazzal az alberletembe. Van egy vonatom fel 5kor, illetve 9kor. Ami 9 orakor indul, az 11re er a varosba, es onnan 15-20 perc gyalog a lakas.
Ti melyiket valasztanatok, lennetek tobbet a csaladdal, es inkabb kesobb mennetek vagy mennetek fel 5 kor, es legyen inkabb vilagos?
22L
én rengeteget voltam az utcán, általában kocsmából mentem haza tiniként(full józanul), mert a szüleim brutálisak voltak.
mindig megvártam az estét mert akkor próbáltam hazamenni mikor már lefeküdtek.
az éjszakának van pár alapszabálya, ha ezeket betartod, akkor nem esik bajod.
aki meg akar erőszakolni az mindig követni fog előtte.
megvárja amég csendes helyre értek, és akkor fog elkezdeni rádtámadni, ha ezt a pillanatot megvárod akkor véged.
ha mindig forgalmas területen maradsz és addig körözöl a városban amég unalomból lekopik rólad akkor megúsztad.
ha követnek, haza menni tilos!
ha nem követ senki akkor nyugodt lehetsz.
Hajnalban egy fokkal jobban szeretek,de volt már rá példa.
Este mennék,nem szeretek korán kelni.
22 Évesen még sosem voltál este egyedül?
Amúgy kérdés milyen város, milyen környék, de alapvetően nem veszélyesebb a város éjszaka mint nappal. Kerülni kell a feltűnést és a részeg arcokat. Én inkább mennék este, és akkor nem kell hajnalba kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!