Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek! Ki minek öltözik be...

Emberek! Ki minek öltözik be Halloweenkor?

Figyelt kérdés
Én Sikoly leszek :D

2015. okt. 18. 17:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%
Legközelebb Mielőtt ilyen nagy szavakkal dobálózol mint a prűd meg visszamaradott nézd meg mit jelentenek
2015. okt. 19. 18:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Tavalyelőtt indián voltam képes voltam leugrani a bótba venni indián parókát azóta is imádom :D
2015. okt. 19. 18:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Én feketébe vagy sötétbe öltözöm és kimegyek a temetőbe megemlékezni a halottaimról. Minél idősebb vagyok és minél több szerettemet veszítem el, annyira fontosabb nekem ez a nap és ennek a tisztelete. Hogy van egy nap, ami csak nekik van szánva és a nyughelyük igazán "szép" lesz ezen a napon a sok gyertya, virág stb. által.
2015. okt. 19. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Szörnyella
2015. okt. 22. 00:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Jaj nem ide akartam írni XD
2015. okt. 22. 00:04
 16/17 anonim válasza:
Sok nyomorult retardált minek ír ide ha nem öltözik be semminek? a kérdésre válaszoljj vagy húzz innen. nem kell a kötözködés. Én egyébkén a párommal szeretnék valami közös jelmezt, még nem tudjuk minek. Láttam valahol angry birds jelmezt és eléggé megteteszett sörös korsó és sörös üveg jelmezt.
2015. okt. 24. 11:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer zombinak öltöztem be.
2019. szept. 1. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!