Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehet hogy ő életem szerelme?

Lehet hogy ő életem szerelme?

Figyelt kérdés
Le írom az egész sztorit csak hogy értsétek. Van egy fiú akit úgy hivnak hogy Áron na ezt a fiút ismerem miota az eszemet tudom és mindig szerelmes voltam belé....van köztünk 6 év, tesómnak régen jó barátja volt és osztálytársa mi is egy suliba jartunk és mindig vártam hogy jöjjön nálunk meg hogy láthassam...ez volt 9 eves koromig , ő akkor 15 volt és utána ellballagtak általanosbol és tesommal összevesztek. Innentől kezdve nem lattam olyan 11 eves koromig. De ez alatt a ket ev alatt volt nagyon sok veszekedes. Mindig eszembe volt de ugy ereztem mqr nem nagyon erdekel ha meglatom meg stb. Utana 13 eves voltam amikor megint nalunk volt de ki se jottem a szobabol. Most 15 vagyok ő 21 és valahogy ugy erzem hogy szerelmes vagyok bele. Ha osszejovunk ugyanilyen falusi eletem lesz nagykoromba is.. es az almomat se tudom majd miatta megvalositani. Az eszemre halgassak es verjem ki a fejembol, vagy a szivemre es legyek boldogtalan?
2015. okt. 16. 12:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem a kérdést. A leírásod alapján nem derül ki hogy ismernéd egyáltalán bármennyire is, márpedig akkor hogy lennél már szerelmes? Beszélgettek, szoktatok együtt lenni, jól érzed vele magad mindig? Akkor igen, lehet hogy tényleg szerelmes vagy. De ő hogy érez? Ritka azért hogy egy 21 éves bármit is akarna egy 15 éves kislánytól. És miért lenne falusi életed vele? Ezt sem értem... attól hogy összejössz valakivel még nem változik meg teljesen az életed, csak lesz valaki melletted aki támogat hogy elérd amit akarsz. Jó esetben... ha nem támogat akkor foglalkozni sem érdemes vele.
2015. okt. 16. 12:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Én merre a veszekedésekre lennék kíváncsi bővebben.
2015. okt. 16. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:

az a baj az ilyenekkel, hogy ő mindig a haverja kishugát fogja látni benned, mert nyilván mikor tini volt nem tekintett rád nőként hisz még kicsi voltál. Most meg már ő felnőtt férfi te pedig még csak a tini korod kezdetén vagy. 6 év sajnos ilyen korban nagyon sok.

esetleg néhány év múlva amikor már te is 20-on túl vagy akkor elképzelhető valami, de addig nem hiszem.

Az se garantált, hogy ő is így érez. Meg mi van akkor, ha van már egy tartós kapcsolata?

2015. okt. 16. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!