Úgy érzem meg fogok kattanni mit tegyek?
először is ne akarj mindent. Ne akarj egyszerre munkát(pénzt), egyetemet, alvást, társasági életet, szabadságot. Mindennek megvan az ideje.
Miért kell dolgoznod? Én azt vallom, h lehet suli mellett dolgozni, de annál a pontnál amikor már bőven a suli kárára törénik a munka akkor le kell állni, vagy eldönteni, h mégis mit akarsz. Diplomát/szakmát, vagy pénzt.(ez alatt azt értem, h azért nem készülsz zhra/vizsgára mert dolgozni kell az már nem ok. kihagysz egy-két előadást mert dolgzni mész az még oké, belefér)
A fogyás (helyes táplálkozás) odafigyelés kérdése.
Próbálj meg egy napi rutint kialakítani és ahhoz foggal körömmel ragaszkodni. Itt most leginkább az alvásra gondolok (közel hasonló időben feküdj és kellj).
Az időjárást nem tudod befolyásolni, sőt az évszakok változását sem. Felesleges emiatt panaszkodni/stresszelni. Sokan nem szeretik a telet, a fázós hidegeket még rajtad kívül.
egy jó tanácsot tudok adni
őt:
szó szerint csodákra képes
este megiszok egy litert(egy filterrel) végigbírom tolni az éjszakát, és nem érzemmagam különösebben fáradtnak vagy álmosnak. Majd reggel csinálok még egy litert és suliba azt viszem, és délelőtt beszlopálom.
Egész nap ébren tart. Fent tudok lenni, viszont furcsa kettős érzéssel, úgy érzem ha letenném a fejem abban a pillanatban el tudnék aludni, de ha nem, akkor meg tök jól bírom a napot, úgy, hogy az előtte való éjszaka nem aludtam.
Ezt a teát iszom, ha szükség van rá. Nem kávé, attól sokkal jobb, később de annál tartósabban hat, tudsz koncentrálni. Jah és növényi eredetű, egészséges.
egy hetet talán át lehet vele vészelni, hogy kettőt? döntsd el te! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!