Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tesznek semmit ezek...

Miért nem tesznek semmit ezek a "barbárok" ellen?

Figyelt kérdés
Ugye rengeteg ilyen van hogy kivégeznek embereket, túszokat stb.Miért nem bombázzák le a helyet?Tehát megértem én hogy vannak ott ártatlanok, nők, és gyerekek.De jobb nekik úgy meghalni hogy élve elégetik őket meg levágják a fejüket?Elismerem hogy a bombázás végső tervnek sem épp ideális, de legalább tennének valamit.Beküldenének minden egyes katonát ilyesmit, eltörölnék ezt a hitet a földről, megölnék a terroristákat meg stb. Miért nem tesznek ellene?
2015. okt. 6. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert ha "eltörölnék ezt a hitet a földről, megölnék a terroristákat meg stb." akkor ugyanolyan barbárok lennének, mint ők
2015. okt. 6. 16:28
 2/11 A kérdező kommentje:
De nem annyira mint hogy hagynak ártatlanokat meghalni.A mi kezünkön szárad a vérük, hisz segíthettünk volna nekik.De nem tettük.Én mint polgár nem tehetek semmit ez ügyben SAJNOS.De ha tehetném, egy egész sereget oda küldenék.
2015. okt. 6. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, miért teremtett az isten ilyen embereket?!
2015. okt. 6. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:

azért bombáznak mert nem akar oroszország embert veszteni

a konfliktussal

Nemhogy távirányitású robotokat küldenének be minigunnal és rakétakvetővel felszerelve, ezt a harcmodort az amerikaiak már bevetetteték irakban azt hiszem

2015. okt. 6. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
lassan már tényleg eljön a Terminátorok kora :D
2015. okt. 6. 16:58
 6/11 anonim ***** válasza:

Most egész pontosan miről van szó? Mert ennyiből a szomáliai kalózokra is gondolhatok...

Egyébként meg nem megoldás mindenre a bombázás. Nem utolsó sorban mi közünk/közük van hozzá? Abból mindig csak a baj keletkezik, ha más országok belpolitikájába beleavatkozunk.

2015. okt. 6. 19:18
 7/11 A kérdező kommentje:
De én nem akarok ellenségeskedni, de nem értem nekik miért nem felel meg az ami van.Egyébként az Iszlámokról beszélek.Tehát értem nem megoldás a bombázás stb. Azt is értem hogy nincs közünk hozzá.DE!Ahhoz van közünk hogy az embertársainkat ölik le mint holmi "állatokat".Persze azokat sem kéne így ölni. Legalább fájdalom mentesen ölnének meg valakit, max egy lövés a fejbe vagy valami.De nem késsel levágják a fejét.Eléggé irritál engem ez a dolog.
2015. okt. 6. 20:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Mint Sulla, mikor diktatúrával akarta megmenteni a köztársaságot. Nem megoldás a gyilkosságok ellen, ha gyilkolsz.

Ettől eltekintve nem számít politikai oknak az, hogy ők is és mi is emberek vagyunk. Képmutató minden fejlett ország, amely más dolgaiba üti bele az orrát, főleg fegyverrel, miközben tudjuk, hogy csak a fegyvereken spórolva egész országokat lehetne kisegíteni az éhínségből.

Nem tartom etikusnak, hogy csak ott segítsünk, ahol vérontásig fajult a helyzet, ahelyett hogy ott segítenénk, ahol ezt még megtudjuk előzni.

De az effajta önérzet már egy plusz pont kérdező. Ez nem vitás.

2015. okt. 6. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:
A háború üzlet. Hatalmas pénzek vannak a fegyverkereskedelemben. Sok fejlett ország próbál a megmentő képében tetszelegni, mert a választók előtt ezt kell, de igazából a vezetőket egyáltalán nem érdekli, hogy sok km-el odébb hányan halnak meg.
2015. okt. 7. 05:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Az embernek nincs a természetben ellensége! Nem zabálja fel egy nagyobb lény. Neki magát kell irtani, mert ha ezt nem tenné, már nem férnénk el ezen a sárgolyón! A piramisok építése során is tömegével pusztultak el emberek. Ha akkor ez nem történik, és a történelem során számtalanszor, akkor már korábban elértünk volna idáig! Az iszlámnak is van értelme, csak nekünk európaiaknak ez nem jut el a tudatunkig! A gondolkodó ember nem szaporodik, csak az a nép, aki nem lát el az orránál tovább!
2015. okt. 7. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!