Miért nem tesznek semmit ezek a "barbárok" ellen?
Figyelt kérdés
Ugye rengeteg ilyen van hogy kivégeznek embereket, túszokat stb.Miért nem bombázzák le a helyet?Tehát megértem én hogy vannak ott ártatlanok, nők, és gyerekek.De jobb nekik úgy meghalni hogy élve elégetik őket meg levágják a fejüket?Elismerem hogy a bombázás végső tervnek sem épp ideális, de legalább tennének valamit.Beküldenének minden egyes katonát ilyesmit, eltörölnék ezt a hitet a földről, megölnék a terroristákat meg stb. Miért nem tesznek ellene?2015. okt. 6. 16:22
11/11 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy jó ha valamelyik nagyhatalom eltörli a föld színéről az iszlám államot. Most úgy tűnik az oroszok megoldják, de majd meglátjuk. Egyébként az amerikai képmutató külpolitika is felelős ezért.
A leggonoszabb lények közé tartoznak, akik a Korán szavait szó szerint fogadják el.
Az iszlamisták majd a pokolban elmélkedhetnek arról hogy jól csinálták-e a dolgokat. A démonok készséggel segítik majd őket a morfondírozásban.
Ha lenne hatalmam és lehetőségem, olyan terrorral és bestialitással válaszolnék az iszlám terrorizmusra, hogy még a GRU-Spetznaz tagok is sugárban hánynának, ha látnák.
Az iszlám ellen szükségesnek tartom a fegyveres harcot abban az esetben, ha az terjeszkedni akar, le akarja igázni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!