Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon beteg, ha...

Szerintetek nagyon beteg, ha azért kelek fel éjjel, hogy lássak egy bizonyos pasit az éjszakai buszon?

Figyelt kérdés
Plusz info:Nem biztos,hogy rajta lesz,de szoktam látni,ha délelőttös műszakba megyek munkába,ezen a héten 3szor láttam egy keveset belőle,mert teli volt az éjjeli járat.Holnap szabinapos vagyok,mégis elterveztem,hogy felkelek,hátha ő is ,,műszakba,, lesz.
2015. okt. 4. 10:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%

Igen, nagyon.

Látni? Mint valami ókori jézuskövető, ez mi már?

ezzel előrébb vagy??? Mert van rá 98% esély, hogy csak nézegetés lesz, és vagy megunod vagy egész életedben követed és az még gázabb. bocsi.

2015. okt. 4. 10:52
 2/21 A kérdező kommentje:
Azért szeretném látni,hátha észrevesz és kialakul valami.Nekem ő igazán szimpatikus,érzem,hogy nem szabad elszalasztanom.Nemcsak nézni szeretném.Egyébként a nézés a buszon nálam tudod mit jelent?A buszüveg tükrözi vissza az arcát,vagy a visszapillantóból látom,mert annyira sokan vannak a járaton,hogy nem tudok a közelébe férkőzni.Egyébként nehézség az ügyemben,hogy sokszor alszik a kicsike és nagyon zavarban vagyok,nem is tudom,hogy közeledjem,főleg ha szundikál.Holnap hétfő,remélem szerencsével járok...jók a megérzéseim,de gyáva vagyok,vááá
2015. okt. 4. 11:02
 3/21 A kérdező kommentje:
Szerintem nem is látott még.Ja,és nem vagyok az a könnyen fellángolós típus,de neki megnyerő kisugárzása van,számomra különleges
2015. okt. 4. 11:09
 4/21 anonim ***** válasza:
Most ö buszsoför vagy mi van? Vagy ki alszik?
2015. okt. 4. 11:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így nincs sok értelme. Abban az esetben érdemes szerintem ezért külön felkelned és arra buszozni, ha azt is elhatározod, hogy odamész hozzá legalább az e–mail címét elkérni. Esetleg szállj le ott, ahol Ő is leszáll és menj utána és szólítsd meg valamilyen indokkal, mondjuk, hogy nem tudja–e mennyi az idő. Utána meglátod hogyan reagál, ha rosszul, akkor megköszönöd és haza mehetsz meginni egy kakaót és visszafeküdni aludni. Ha meg kedvesen, jól reagál, akkor kérd meg, hogy adja meg az e–mail címét és akkor onnantól kezdve már tudtok levelezni. Egy időben én is kerülővel jártam dolgozni egy lány miatt, akit látni akartam. Miatta szálltam át egy másik buszra, ami ugyanarra ment csak egy kicsit hosszabb útvonalon. Egyszer meg odaültem mellé, de nem mertem megszólítani. Aztán összeszedtem magam és egyenesen belenéztem a szemében. Erre kicsit gondolkozott, majd levette a sálat a nyakából mert a buszon nagyon ment a fűtés, a következő pillanatban meg fogta és egy elegáns mozdulattal rádobta a lábamra. Akkor már meg kellett, hogy szólajak: –jaj, de szép sálad van! –mondtam. –Ó, ez a kedvenc sálam, szülinapomra kaptam a nagymamámtól! –válaszolta. És akkor már tudtunk beszélgetni, azóta is jóban vagyunk. :-) Aki szerelmes az bármire képes, a szerelembe simán bele fér ennyi bolondság, ettől lesz szép az életünk. :-)
2015. okt. 4. 12:30
 6/21 anonim ***** válasza:

időt megkérdfezni a mai világban, a hol mindenkinek okostelója van? vagy legalább telója?? ez vicces ...:)

szerelmes?? anélkül, hogy ismernéd az illetőt?? mivaaaaaaan?? Kezdek félni tényleg az emberektől.

2015. okt. 4. 12:40
 7/21 A kérdező kommentje:
Ahogy az utolsó írja,mindenki hord magánál telefont,levágná,hogy mit akarok,valami hétköznapi dologgal kell előállnom,de az a gond,hogy nehéz kapcsolatba kerülnöm vele,mint már mondtam,egy lennék a sok utas közül a buszon,meg bulinapon sok fiatal utazik.Az első ajtónál hátrébb nem nagyon tudok kerülni.Max hétfőn,vagyis holnap,akkor kevesebben lesznek talán,max a melóba menők.Ha oda jutok,elkezdem nézegetni,hátha levágja,h szimpi nekem.Persze ha nem alszik....!Időkérdezős tippet adó válaszoló,összejöttetek a lánnyal,vagy még csak nemrég indult el a dolog,alakulgat?
2015. okt. 4. 13:09
 8/21 anonim ***** válasza:

Haha, pont az a jó benne, hogy vicces :-), mivel ilyet ma már senki nem kérdez és lehet tudni akkor, hogy tök mást akar. Nem? :-) Azt is kérdezheted: Te is ezen a buszon utazol? Szerelem első látásra, van olyan. Sokakkal előfordul még ma is, meg majd ezután is...

Szerintem ne félj az emberektől, az Neked rossz, inkább próbáld megismerni őket... Hány éves vagy? Lány? :-)

2015. okt. 4. 13:13
 9/21 A kérdező kommentje:
26 lány,de sajna 16-19 évesnek néznek az emberek.A pasi egy-két évvel lehet idősebb nálam.Bennevan a pakliban,hogy túl fiatalnak nézne,ez a hátrányom.Én nem vagyok az a ,,húmindenjópasitetszik,, típusú lány,a munkahelyemen is volt egy pasi,aki minden lánynak bejött,nekem nem.Nem vagyok felszínes
2015. okt. 4. 13:24
 10/21 A kérdező kommentje:
Jegyet sem tudok tőle venni,mert nem ő szokott elől lenni,sztem ő ilyennel nem is foglalkozik😊
2015. okt. 4. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!