Ilyen ember van szerintetek, aki hajlandó lenne így segíteni?
Én nagyon magányos vagyok, nincsenek barátaim és így a napok nagy részében itthon szenvedek csak. Mindeközben nagyon társaságfüggő vagyok igazából, szükségem van az emberekre meg minden, csakhát nincsenek. Vagy maximum innen nagyon messze, akikkel nem mászkálhatok ki mindenhova csak úgy. Nagyon szívesen eljárkálnék én is mint mások, meg elmennék programokra a környéken ha vannak, de így egyedül úgy érzem nincs kedvem meg nem is menne, nem szocializálódtam megfelelően.
És eszembe jutott, hogy van-e olyan ember szerintetek, aki ugyan talán nem kedvel, de ismer, hajlandó eltűrni, és a saját szabadidejét feláldozva néha segíteni kimászni a sz*rból, ebből a nagy unalomból, és elmennénk kettesben ide-oda. És nem hagyná, hogy az unalom megöljön itthon, kicsit segítene szocializálódni, beilleszkedni az emberek közé.
Ilyen ember jól sejtem, hogy nincs, aki ilyenre hajlandó lenne? Milyen kapcsolat szükséges ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!