Nagy bajban vagyok, hogyan tovabb?
először is nem vagyok ilyenben tapasztalt, de:
próbáltad már megmarketingelni?
olyanokra gondolok, hogy "hozd el a barátodat, és akár 30% akció (barátonként 10%)", "x szolgáltatás mellé ingyen megmossuk a kutyád", "ha több állatot hoz, mindegyikért -1000ft"
tehát olyan akciók, amikkel jól járnak ők is, és te is, mert több állatkát, vagy ügyfelet hoznak.
weboldalad van? sőt, elég a facebook oldal is egyelőre!
mire használd?
-hogy megismerjenek
-megszeressenek
-emlékeztesd őket (hogy létezel.., akciók)
-tanítsd őket (rövid blogpostok: miért vágasd le a kutyád körmét (mi történik, ha nem teszed, és végére meghívás és miért nálad ("hozd el kedvenced hozzánk, ahol szakszerűen és olcsón ellátjuk", vagy "szept20-30 között 20% kedvezménnyel!"))
facebookon szerintem min. hetente posztolhatsz valamit, sőt, ehhez pont megfelelő a kutyakozmetika: a gazdi engedélyével kiposztolhatnád hogy milyen cuki lett a kutya, vagy akár előtte-utána kép, egy kis szöveg mellé: nézzétek milyen szép lett morzsi bundája..
+1 klubkártya, de ez gondolom pénzesebb dolog már.
Sok sikert, jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!