Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Keletiben önkénteskedni...

A Keletiben önkénteskedni 15-16 évesen?

Figyelt kérdés

A barátnőm (16) és én (15) szeretnénk a Keletiben segíteni a menekülteknek.

Van pár kérdésem:

1) Tudtok olyan szervezetet, ahol nem adományok formájában, hanem fizikai munkával lehet segíteni?

2) Lehetséges, hogy 15 évesen segíthetek? Csak januárban töltöm a 16-ot, de szeretnék tenni valamit ebben a helyzetben azon kívül, hogy néha tudok venni vaami sütikét egy-két gyereknek.

3) Lehet ezt iskola mellett végezni? Mindketten gimnazisták vagyunk.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

2015. szept. 5. 08:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
legendarymaster talán arra célzott, 80%-uk nem is akármilyen katonai kiképzésben már részt vett 18-38 közti férfi. Szíriában 6-12 éves a tanköteles kor, azután, mivel háború van, jön a kemény kiképzés. Más az ám, mint 28 évesen, örök diákként támaszkodni a mekiben. Természetesen segíteni kell őket is, mint mindenkit, aki bajban van, és nehéz időket él, de főleg nem 16 éves lányoké ez a feladat. (A nők amúgy is furcsák a szemeiknek, mert náluk az utcán nincs ez a kibontakozás a ruhából)
2015. szept. 6. 18:39
 22/27 anonim ***** válasza:

19: Elég sok nő van köztük, nézz már meg pár híreket vagy képet.

Amúgy idejöttél kötekedni, közben nem a kérdéshez szóltál hozzá amit a kérdező kiírt.

2015. szept. 6. 18:53
 23/27 A kérdező kommentje:

#18: Aranyos tőled, hogy segíteni akarsz, szerintem (ha nem is feltétlen ebben a témában), biztos van olyan önkéntes dolog, amit csinálhatsz úgy is, hogy látássérült vagy. :)

Többiek: Én főképp családokat láttam a Keletiben, jó, voltak ott férfiak is, de azért szerintem nagyon nagy volt a gyerekek és a nők aránya.

2015. szept. 6. 18:59
 24/27 anonim ***** válasza:
21: Nem 16 éves lányoké a feladat? Szerintem meg az segíthet, aki szeretne, függetlenül kortól, nemtôl.
2015. szept. 6. 19:00
 25/27 anonim ***** válasza:

"szerintem nagyon nagy volt a gyerekek és a nők aránya"

- csak ott, valójában 80% 16-38 közti ffi

"Szerintem meg az segíthet, aki szeretne, függetlenül kortól, nemtôl."

Rendben.

2015. szept. 6. 19:04
 26/27 A kérdező kommentje:
#24, #25: Annyiban egyetértek, hogy nem veszélytelen fiatal lányként ott segédkeznem, de hát hol az? Amúgy meg nem este mennénk oda, hanem délután.
2015. szept. 6. 21:11
 27/27 anonim ***** válasza:
Persze, arra figyelj, hogy lehetôleg ne este/éjszaka, és ne egyedül menj ki! :)
2015. szept. 6. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!