Volt már valaki olyan helyzetben, hogy elszökött othonról?
szia
szerintem semmiképp se szökj el otthonról! járj suliba,érettségizz le és ha mindenképp el akarsz költözni akkor szólj a szüleidnek,hogy hova mész,járj fősulira ott csak szerzel barátokat,vállalj munkát és kész.addig is nézz meg egy vicces filmet,olvass egy jó könyvet.ha szeretnél beszélgetni,vagy elmesélni hogy mi történt,nyugottan írj priviben :)
15/L
Nos, szerintem ne szökj el semmiképpen otthonról. Vegyél paprika sprayt, hordd a táskádban, tanulj tovább, érettségizz, Menj egyetemre/főiskolára, ott fogsz találni barátokat, sportolj, tanulj önvédelmet, próbálj feledni! Me a szökés, az öngyilkosság meg az alkohol 'megoldását' keresd, nem segít egyiksem! Fiatal vagy, meg nagy jövő áll előtted, rajtad múlik, hogy hogyan formálod! Járj bulizni, ott szerezhetsz barátokat, pasizhatsz. :)
Ha ezek végképp nem segítenek Menj egy pszichológushoz, sokat segít ő is. Ha nem tetszel magadnak változtass, vegyél új ruhákat stb.
És ha társaságra van szükséged Írj. :)
Remélem Segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!