Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van ennyi ember?

Miért van ennyi ember?

Figyelt kérdés
A városi túlnépesedésre gondolok főleg. Kis helyen sok ember. Szerintem ez elég zavaró és káros is lehet. Vagy nekem lenne rossz a felfogásom?

#túlnépesedés #emberfölösleg
2015. aug. 27. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok egy népcsoportot megnevezni, de gondolkozz ez picit kikre gondolhattam.

Ezt jól gondolod, hogy káros lehet. a Föld maximum 10 milliárd ember "eltartására" képes, és már túlmentünk a 7 milliárdon. Valószínűleg ha elérjük a 10 milliárdot, háborúk fognak kitörni, és irtják egymást az emberek.

2015. aug. 27. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem mintha a háttér hatalom nem a népirtást folytatná. Mérgezik a vizeket, az ételt, levegőt, környezetet, gyógyszereket...gyakorlatilag mindenünket! +meg a merényletek, naponta balesetek(repülő, autó), és még sok más. És mind ezek mellett hányan születnek naponta olyan helyre gyerekek, ahol az életüknek nincs sok esélye?
2015. aug. 27. 21:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nagy felelőtlenség úgy vállalni gyereket, hogy nem tudsz neki jövőt biztosítani... Milyen jövő az, amikor az Iszlám Állam terjeszkedik, és mindent ki akar irtani? Persze, lehet, hogy ezt is túléli a Világ, mint a pestist, világháborúkat, atombombát. De szerintem nem ártana, ha kevesebb ember lenne, és azok gondolkodnának. Úgy nehezebb feladata lenne a hataloméhes világhatalomra törő rétegnek.
2015. aug. 27. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert sokan bagzanak, mint a nyulak, potyogtatják a kölyköket, akár el tudják tartani, akár nem. És nem csak a nem idén barnultakra gondolok, a fehér ember is szaporodik orrba-szájba, mintha muszáj lenne.

Egyébként ja, 10 milliárd embert képes maximum ellátni a Föld (elvileg), de az ideális, normális szám a 4 milliárd lenne. Na, ezt már rég lekéstük.

Dan Brown író ötlete lenne a legjobb megoldás: a népesség jó részét meddővé kéne tenni valami vírussal. Eltelik 100 év és megoldódna a túlnépesedés.

2015. aug. 27. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdemes kínába ellátogatni egyszer, utána a Pesti " tömeg " semmi se lesz. :D
2015. aug. 28. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!