Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem zavar hogy ennyi...

Csak engem zavar hogy ennyi az irigy ember?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, nem hiszem el!! Egész nyáron diákmunkában dolgoztam, spóroltam, hogy tudjak venni új ruhákat, új telefont magamnak. Erre mi az első, amit megkapok az újt telefonom miatt? "Elkényeztett, pénzszórós apuci pici lánya". Komolyan mondom, megáll az eszem! Hányingerem van a "másnak jobb a dolga, utáljuk ezért és irigykedjünk rá" mentalitástól. Undorító, hogy egyes emberek mire képesek. Gratulálok, a mai fiatalság erre képes.

#pénz #irgy
2014. dec. 20. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez az egész magyar társadalomra igaz, nem csak a fiatalokra. Ezt a nevelést kapták, ilyen közegben nőttek fel, persze, hogy ilyen gondolkodás is jár mellé.

Nálunk meg kell fúrni a másikat, hátulról döfni, hogyha egy kicsivel is jobban megy neki, akkor se örüljön önfeledten.

2014. dec. 20. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Kitől kaptad ezt a beszólást? Mert, ha idegentől, akkor sz*rd le. Ha baráttól akkor meg ő nem barát.

Sajnos sok ilyen ember van. A legjobb, ha megpróbálod az ilyeneket kizárni az életedből. Te előnyben vagy, hiszen neked van új telód.

Nagyon idegesítőek az ilyenek, de annyit se érnek, hogy felhúzd magad rajta.

2014. dec. 20. 17:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt az ideje ismerettségi kört váltani, az ilyen emberek később is csak le fognak húzni. Ha meg iskolába jársz még és nem tudod őket eltávolítani az életedből, akkor harapd össze a fogaidat és tedd túl magad rajta. Miután leérettségiztél, sosem kell őket viszontlátnod, ha nem akarod.
2014. dec. 20. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:

jobb, ha hozzászoksz, h a magyar emberek többsége ilyen: irigy, rosszindulatú, és ez már kétlem, h meg fog változni.

ha csak a fiatalság lenne ilyen, ugyan már:)

2014. dec. 20. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen van ez az irigység is. Meg van az amikor egy diák nem teheti meg , hogy jól öltözzön, vagy drága telefonja legyen még úgy sem ha dolgozik nyáron, és emiatt sok bántást kap. Vajon mit fog csinálni? Elkezd beszólogatni mindenkinek, hogy elkényeztetett még akkor is ha nem tud róla semmit. Sajnos ez ilyen, oda-vissza dolog, a legjobb az lenne ha senki sem bántana senkit. De ez sajnos sosem fog megtörténni. Mindenki fog ok nélkül bántás kapni, az is aki jobb módú, és az is akinek szegény háttere van.
2014. dec. 20. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol mással?

Megdolgoztál érte, szóval meg ezzel a kritikával csak magát égeti. Szépen mutatja, hogy mennyire tudatlan.

2014. dec. 20. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát nem tudsz vele mit csinálni. Ahogy egyik tanárom mondta ez az SI.

Am meg szerintem mindenki költsön amire akar.

De ezzel simán találkozol ha 10 E-vel többet keresel azér. V miben okosabb v azér, ha jól nézel ki azér, ha szingli vagy és szabadon élsz és nincs 3 gyerek meg egy eszetlen pár a nyakadon akkor azér.

Ha autód van és nem kell BKV-zni azér...

Ezzel nem lehet mit csinálni max elmész az országból de ott is lesznek.

2014. dec. 20. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Én tökre élvezném, ahogy sok lúzer proli irigykedik a sikereimre :DD
2014. dec. 20. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
De szerinted hogy ha valakinek a szülei veszik a cuccot, annak be lehet szólni?
2014. dec. 20. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!