Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen a 11 évesek zöme?...

Miért ilyen a 11 évesek zöme? (többi lent)

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom sajnálatosan , hogy a mostani 11 évesek nagyon. khmmm.... érdekes viselkedést produkálnak. Például fültanúja voltam, hogy két 10-11 éves gyerek arról beszélgetett, hogy a másik hogyan döntött meg egy lányt (sokkal nyersebben hallottam) , a kis lányok sírnak, hogy elhagyta a barátjuk....

Most egy személyes eset, kerékpározok szép nyugodtan s egy leendő kis 6.-os (tudom hogy még 11) fülhallgatós füllel utánamkiabál , hogy köszönni luxus? Oktatnam a jó modorra , de folyton édesanyámat szidta.... hagytam így a fenébe. De elkeserít, hogy kis 10-11 évesek így viselkednek az idősebbekkel. Én tiszteltem/tisztelem a korosabbakat, még ha egy-két év van csak köztünk.

14/F

2015. aug. 26. 19:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Befolyás miatt.

Ne aggódj hamarost népírtás.

2015. nov. 1. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Úristen, én 39 éves vagyok, de én magam se gondolkodom ilyen mereven, "karót nyelten", vérkomolyan mint ti tizenéves gyerekek.... Szinte egyidősek vagytok és 1-2 korkülönbség miatt már "úrnak" hiszitek magatokat.

A gyerekek viselkedésének oka az " el amerikásodott világ", a kuurva nagy liberalizmus stb...

2015. nov. 2. 04:52
 13/18 anonim válasza:

Igaz, én most 14 és fél éves vagyok, DE

Nekem olyan gyerekkorom volt 5 évig, hogy játszótérre mentem meg ilyenek (mondjuk 10 évesen is), aztán elváltak a szüleim. A kis gyerekek 95%-a nem fogja fel az ilyeneket, de sajnos én felfogtam.

Nagyon magamba zuhantam akkoriban.

Most meg már cigizek, és néha iszok..

Engem nagyon megviselt az egész, és innentől kezdődtek az önbizalomhiány dolgok, meg a szocializált problémák..

Teszek ellene, de ez örök nyomot hagy bennem.

Apuval viszont jóban van anyám, és szoktam is találkozni Apuval minden nap.

2016. febr. 2. 17:19
 14/18 anonim válasza:

#13-as vagyok

Azon kívül a tanulmányi eredményeim is rosszak, és mindig gépezek...

2016. febr. 2. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:

"két 10-11 éves gyerek arról beszélgetett, hogy a másik hogyan döntött meg egy lányt"

Beszélni lehet róla, anno mi is villogtunk egymás előtt kamu történetekkel, mint mindenki más, de p.na közelébe nem jutottunk, mint ahogy valószínűleg ők sem.

2016. júl. 18. 01:12
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Rendben én is ezt tartom valószínűnek, de ha még csak kamuzott is hogy hogy egy 11 éves ennyire fel van világosodva e témának a terén?
2016. júl. 18. 19:47
 17/18 anonim válasza:

,,köszönni luxus?"

Merre laksz, ha Dabas környékén akkor tudom, hogy kikezte ezt...

14/L

2017. febr. 25. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez szerintem szörnyű.
2018. márc. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!