Lehet 3 kívánságom egy fiútól, azt mondta bármi lehet teljesíti.19 évesek vagyunk. Ne legyen abszúrd dolog. Megszégyeníteni sem szereném. Tudtok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 23:09
1/14 anonim válasza:
Adjon elő egy forró trópusi dalt, ami felolvasztja a rideg szívedet.
2/14 anonim válasza:
Azt hiszi magáról aranyhal?
1autó
2ház
300000000000000000000000000000000000000 forint a bankszámlán.
3/14 Tactical válasza:
Hehe. Játszd be 3. kívánságnak, hogy ő kívánjon egyet tőled :)
4/14 anonim válasza:
Kívánd azt, hogy lehessen még végtelen kívánságod, aztán van egy rabszolgád. Én most kitakaríttatnám a szobámat :D
5/14 anonim válasza:
Az eggyik legyen hogy nyalja meg a talpad,az egyik pasim megnaylta azota mindegyiknek mondtam,csodas erzes mikor nyalogassak a talpad/szopogassak a labujad.Lehet fura de jo. Az ilyeneket mind ki kell probalni.Kellemes meglepetest okozhatnak.Az pedig nem art ha csicskaztatod,raferhet a pasira.csak azt mondom hogy hasznald a javadra es kenyeztesd magad.legyen a rabszolgad,azalatt kerhetsz tole barmit,1 napra vagy 10re is akar.jo szorakozast
6/14 anonim válasza:
Veresd meg vele a kémiatanárt, vagy parancsold azt, hogy egye meg a szomszéd néni macskáját.
7/14 anonim válasza:
"Megszégyeníteni sem szereném."
8/14 anonim válasza:
Kérd meg hogy meséljen az érzéseiről xD
9/14 anonim válasza:
Nem megszegyenites ha ketten vannak .barmit csinalhatnak a srac mondta .a lenyeg szerintem hogy masok elott nem akarja megszegyeniteni . De maguk kozt csinalhatnak barmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!