Mit tegyek? Úgy érzem,21 évesen túl öreg vagyok már
Én is hasonlóan érzek veled, 22 évesen.
Viszont nem bánom, hogy nem voltam szórakozni.
"Még világot akarok látni, de más már ezeken rég túl van"
Kicsoda? Talán az akinek minden percét pénzzel tömték ki. Az igazi szórakozás akkor kezdődik, amikor elkezded megteremteni az egzisztenciád és finanszírozni tudod mindazt, amire vágysz. Ehhez ambíció kell, tervek, hogy magasra juss. Ha az megvan, semmi sem akadályoz meg abban, hogy elérd a céljaid. Tudod sokan vannak úgy, hogy kipörgetik magukat gyerekként a szüleik pénzén, utána pedig kiégve már nincs elég ambíciójuk ahhoz, hogy felnőttként többre vágyjanak. Beletörődnek a középszerű szakmákba, állásokba, fizetésekbe. Nálad pont fordítva van: nem éltél eleget, többet akarsz, és itt az esély és motiváció a megvalósításra. Élj vele.
Én 21 évesen érzem most azt, hogy elkezdődött az élet. Örülj, hogy vége a kamaszkornak, mi volt benne a jó? Nekem semmi. XD
Viszont ha lány vagy, akkor pasizz, mert majdnem tutira veszem, hogy ez is közrejátszik a boldogtalanságodban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!