Ha férfi egy másik férfitól kap bókot a külsejére, az milyen érzés?
Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki, hogy egy másik férfi dicsérte meg az alakját, az izmait, a vállát stb.?2015. aug. 20. 18:49
1/9 anonim válasza:
Rám mondták rengetegen férfiak, miután a látszatnál, amit ki néznének belőlem, többszörösét emeltem fel. Hogy milyen erős vagyok.
Nem érzek semmit ettől.
2/9 anonim válasza:
amúgy bármijen bókbu. zis
azt mondanám rá
hogy
ne kostolgass nem vagyokb. u zi, keress mást
3/9 anonim válasza:
Azt mondanám: bocsi, nem hajlok abba az irányba :D
Zavaró, na!
4/9 anonim válasza:
idegen férfitől persze, h furcsa.
Az viszont szerintem teljesen természetes, ha pl egymást pár hónapja, éve nem látott férfiak esetleg megdicsérik a másikat... jófejségből, mert tényleg barátok, vagy irígységből :D
Pl de kigyúrtad magad, milyen jól tartod magad, hogy lefogytál, stb...
Ebben semmi boozis sincs
5/9 opened paradise válasza:
Bizarr...
Akkor is legyezgeti az egódat,csak na :D
6/9 anonim válasza:
Nem szeretem: még egy ronda nőtől is jobban bírom, minthogy egy hapsitól.
7/9 anonim válasza:
Én egyszer bókoltam egy másik férfinak, zavarba jött és elpirult, pedig állítólag nem volt meleg.
8/9 anonim válasza:
Nekem kondiban amikor dicséri haverom a hátam, vagy tricepszem, az sokkal jobban esik, mint egy lánytól egy sablonos "jó az inged", vagy "szép a szemed". 10 éve ismerjük egymást, és teljesen biztosak vagyunk egymás heteroságában. A lányoktól én már ritkán tudok bókot komolyan venni, a legtöbb iszonyú érzéketlen ami ezt illeti, csak elvárják...
9/9 anonim válasza:
A négyesnek, meg az utolsónak van igaza. Miért ne lehetne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!