Más is tekint így valaki a nőkre rajtam kívül?
Én is hasonlóan tekintek rájuk ,annak ellenére ,hogy nincs barátnőm és nem sikerült senkit sem magamévá tennem.
Habár lehet abban valami ,hogy csak egy papucs mond ilyet ,mert sajnos én nekem is van ilyen tulajdonságom. De úgy gondolom ,hogy ez azért túlzás egy kicsit,de lényegében igen ,így van.
Szeretjük a nőket és kétségkívül szépek kívül belül. (a szeretjük az enyhe kifejezés ,mert Imádjuk) :D
Na de további szép napot minden Szép hölgynek és minden férfinak aki imádja őket!
Te még szűz vagy, igaz? Mert a gondolkodásod alapján megérdemled.
Szerintem a nők mind lotyók, amíg az ellenkezőjét nem bizonyítják magukról. 9 lánnyal voltam eddig az életben.
21/F
Hát az a szemét, aki megvert a kollégiumi zuhanyzóban és utána hetekig véreztem, csak mert nem mutattam meg neki a melleimet, az biztosan nem így vélekedik a nőkről. Soha az életben nem kezeltek még egyenrangúként a másik nemmel, sőt, fiatalabb koromban két lábon járó boxzsák voltam a fiúk számára, és egy amolyan "baba", akit lefogtak és letépték rólam a ruhát, merthogy mellem van és az milyen vicces, h szakadt ruhában kell hazamennem. Én voltam mindig a kevesebb és nagyanyám a fejembe verte, h én nem vagyok se okos, se szép, így nekem muszáj megtanulnom főzni, ha egyszer majd férjhez akarok menni.
De úgy vettem észre, h a városi lányok egy! része így tekint önmagára, ahogyan te azt kérdező leírtad. Viszont jobb lenne, ha egyenrangúak lennénk és egyik nem sem felsőbbrendű a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!