Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mág valaki aki rajtam kívül nincs odáig az 1-2 órás szexért? Többi lent
40-45 perccel teljesen meg vagyok elégedve.
L
Persze, ez normális. Nekem már az egy óra is bőven olyan "fejezd már be bäszd meg, nem igaz mi tart már eddig" érzés. Szerencsére nem sok ilyen van, de akkor jön a szorítás, meg az olyan mozgás, helyezkedés, hüvely izomzattal játszás, amivel úgy se tud mit csinálni, muszáj neki elmenni.
Nem tudom, amúgy azt hiszik, hogy ez jó?
Egyébként írtad is, hogy nem ez a kérdés, de tényleg nem árt a dolgon gondolkodni, hogy hogyan tovább, mert hidd el, el fogsz jutni odáig, hogy már bele se akarsz majd kezdeni, mert úgy leszel velel, hogy na neee már megint a másfél-két órás töfködés a semmiért, színészkedhetek itt annyit, mint egy mozifilm, ennél még a lábköröm festés is jobb program...
Amúgy körülmetélt szegényke? Nekem leginkább a metlét szerencsétlenekkel volt ilyen bajom. Ugye csórikák nem elég érzékenyek és sokáig kell nekik töfködni, hogy hasson. A leggázabb az az a fajta amelyik veri is sokat, aztán annak sokáig is kell meg erősen is.
Nem tudom, lehet 30 felett el fogok odáig jutni, hogy ilyenkor egyszerűen megkérdem, hogy szálljon le rólam, mert tényleg olyan gáz, mikor már a lepedőbe forgatom a szemem, hogy miéééééért, miéééért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!