Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van mág valaki aki rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van mág valaki aki rajtam kívül nincs odáig az 1-2 órás szexért? Többi lent

Figyelt kérdés
Nekem a volt vőlegényem kb 5 percig ha bírta, igaz az sem volt jobb, de sokkal többször már csak a szerelem miatt is elmentem ilyen hamar, vagy előtte, utána munkálkodott annyit, hogy jó legyen nekem is. Lelkileg minden esetben kielégültem, még ha orgazmusom nem is volt, akkor is élveztem. Azóta másik barátom van, aki akár másfél, 2 óráig is bírja, sőt van hogy el se megy. Eztaz időtartamot konkrétan a szexre értem, előjáték nélkül. Millió pózt kell váltani, mert úgy szereti, nekem ellenben (nem tudom más hogy van vele) ilyenkor mindig előről indul az orgazmus elérés, kiszáradok, elfáradok és mégcsak el sem megyek.Technikailag bár jobb mint az előző, de mégsem élvezem vele annyira. Egyértelmű, hogy szex alapján nem illünk össze és kérem a kedves hozzászólókat, hogy ne írják, hogy beszéld meg vele, szakíts stb, mert nem ez a kérdés. Kíváncsi lennék csupán más hogy látja a helyzetet.
2015. aug. 13. 23:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is maximum 30-40 percig szeretem. Én azután már "munkának" érzem :D
2015. aug. 13. 23:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért, most vettem csak észre néhol miket írtam.
2015. aug. 13. 23:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi előjátékot nem számítva legtöbbször 10-20, ritka alkalmakkor 30-40 percig csináljuk, és nem is lenne jobb hosszabbra húzni... El se tudnám képzelni, hogy hosszabb legyen, az már őszintén szólva egy kicsit uncsi lenne...
2015. aug. 13. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

40-45 perccel teljesen meg vagyok elégedve.

L

2015. aug. 13. 23:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ez normális. Nekem már az egy óra is bőven olyan "fejezd már be bäszd meg, nem igaz mi tart már eddig" érzés. Szerencsére nem sok ilyen van, de akkor jön a szorítás, meg az olyan mozgás, helyezkedés, hüvely izomzattal játszás, amivel úgy se tud mit csinálni, muszáj neki elmenni.

Nem tudom, amúgy azt hiszik, hogy ez jó?

Egyébként írtad is, hogy nem ez a kérdés, de tényleg nem árt a dolgon gondolkodni, hogy hogyan tovább, mert hidd el, el fogsz jutni odáig, hogy már bele se akarsz majd kezdeni, mert úgy leszel velel, hogy na neee már megint a másfél-két órás töfködés a semmiért, színészkedhetek itt annyit, mint egy mozifilm, ennél még a lábköröm festés is jobb program...

2015. aug. 14. 00:03
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Amúgy körülmetélt szegényke? Nekem leginkább a metlét szerencsétlenekkel volt ilyen bajom. Ugye csórikák nem elég érzékenyek és sokáig kell nekik töfködni, hogy hasson. A leggázabb az az a fajta amelyik veri is sokat, aztán annak sokáig is kell meg erősen is.

Nem tudom, lehet 30 felett el fogok odáig jutni, hogy ilyenkor egyszerűen megkérdem, hogy szálljon le rólam, mert tényleg olyan gáz, mikor már a lepedőbe forgatom a szemem, hogy miéééééért, miéééért :D

2015. aug. 14. 00:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Jókat nevettem a kommenteken :D Örülök, hogy gondolkodnak még mások is hasonlóan. Nem tudok igazából mit kezdeni a helyzettel. Én érzem magam rosszul, hogy szegény szerencsétlen miért nem bír elmenni, ennyire rossz vagyok az ágyban? Sokszor már csak azért hagyja abba, mert elfáradt, és ilyenkor úgy ér véget, hogy ő sem megy el.
2015. aug. 14. 00:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem körülmetélt.
2015. aug. 14. 00:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Lelki okai is lehetnek, hogy nem megy, nem csak fizikai. Tényleg vele kéne megbeszélned, hogy mi a gond.
2015. aug. 14. 01:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Én sem bírnám, már a fél óra is soknak tűnik. Izzaszt, elfáradok, és akkor már nem is olyan nagy a hév és az élvezeti érték, mint az elején. 10-15 perc az ideális szerencsére a barátomnak is, vagy ha ennyi idő alatt nem megy neki, kielégítem szájjal/kézzel. De 2 óra alatt szétdörzsölné a hüvelyem teljesen, az meg ugye nem kellemes, és még napokig gondolni sem akarok szexre, volt erre is példa.
2015. aug. 14. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!