Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történik velem?

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok.

Elég ingadozó az állapotom, inkább a rossz felé hajlik, lassan két éve. Lényegtelen hogy mi a kiváltó ok, mert az már megszűnt, de a rossz kedv darabokban mégis megmaradt.

Na de nem erről van szó. Reggelente amikor felébredek, az a furcsa érzés kerít hatalmába, hogy hirtelen, még mielőtt bármit is tennék, gondolnék magamtól, -AKARNÉK gondolni magamtól, beugrik akaratomon kívül minden rossz, amit mostanság elkövettem. Nehéz elmagyaráznom, de megpróbálom. Nem magamtól gondolok rá, semmit nem gondolok, mégis jön.

Teszem azt. Körülbelül két éve, felébredtem és aznapra nem tanultam. Normális esetben annyira nem visel meg, miért viselne? Igyekszem legközelebb. - Helyett olyan sírhatnékom lett, hogy nem tudtam elmondani senkinek, mi bajom.

És szinte minden reggel van ilyesmi. Hiába kis, szinte jelentéktelen dolgok jutnak eszembe, hogy rátelepedik a fejemre az egész, hogy képtelen vagyok másra gondolni. Nagyon rossz. Nem tudom elmagyarázni sem rendesen. Azt sem tudom, hogy nevezzem.

Mi lehet a bajom?

2015. aug. 19. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Megszólal a lelkiismereted és ezért sírsz valószinűleg.
2015. aug. 19. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Vagy én fogalmaztam ennyire rosszul, vagy te nem fogtad fel. Nem szimpla lelkiismeret furdalásom van na és akkor bőgök. Ha még csak ennyi lenne...
2015. aug. 19. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Szedj xanax-ot
2015. aug. 19. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:
mivel pont a kiváltó okról nem írtál így csak mindenféle közhelyekkel tudunk válaszolni legfeljebb.
2015. aug. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!