Elérted az álmaid?
Az én álmom nem a munkához kapcsolódik.
Van sok olyan hely, ahova szerettem volna eljutni. Ezekből már sok sikerült is. Pl. USA, Oroszország, Mexikó.
Munkával kapcsolatban annyi vágyam volt, hogy normális munkám legyen, amivel önálló és kényelmes életem lehet. Ez sikerült is. Szüleim nem akartak semmit se faragni belőlem. Az én döntésem volt, hogy merre megyek.
Hobbi szinten elértem, körbe bebringáztam szinte egész európát, munkaügyileg soha nem voltak álmaim, éljek meg és ne utáljam a pénzkereseti módomat... Magánéletben pedig mindig apuka akartam lenni, nos ehhez előbb egy megbízható nőlény kellene...
30/f
Nem, mert nem voltak álmaim.
Gyerekként játszottam és nem a melón törtem a fejem szerencsére.
Jelenlegi munkámat utálom, de úgy érzem bármit is csinálnák azt is utálnám. Még ha a hobbim lenne a munkám, azt is megutálnám idővel. Kb mintha minden étkezésnél ugyanazt kellene enned.
Szüleim sosem akartak belőlem semmit. Rám hagyták a döntést.
Nem teljesen, mert túl későn álmodtam.
Viszont a kései delírium után rájöttem a jelenlegi lehetőségeimre, azok pedig még előttem vannak, csak rajtam múlik, hogy elérem-e vagy sem.
Gyerekként valamilyen komoly munkát akartam végezni, ezért rengeteget is tanultam. Orvos akartam lenni vagy régész. Végül közgazdászként végeztem az egyetemen, akkor ez tűnt járható útnak. Sajnos nem jött be, külföldön dolgozom egy alja helyen, utálom a munkám, de nem tudom, hogyan válthatnék. A szakmámban nem akarok dolgozni, túl unalmas, nem akarok 0-24-ben egy irodában ülve telefonokat kapkodni, de változatos munkát meg nem tudom, hogy találhatnék. Így egy ideig marad a mostani helyzet.
A szüleim pedig semmit nem akartak belőlem faragni. Talán ha segítettek volna elérni az álmaimat, most nem itt tartanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!