Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi álmaid állása?

Mi álmaid állása?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy van egy ilyen konkrét állás. :)

Valami olyasmi, amiben jól érzem magam, ami mellett el tudok köteleződni, de ha épp olyan időszakomat élem, akkor vissza is tudok venni kicsit beleereszkedni.

Valami, ami során csapatban dolgozhatok, de sok az egyéni munka, taníthatok, kreatívkodhatok, a munkaidő rugalmas, de leginkább kötetlen. Valamiféle karitatív célt szolgál, és lehetőleg nem business szemléletű- viszont nem is tipikus alapítványi szorongó légkör. :)

2015. ápr. 23. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyógyszerkutató
2015. ápr. 23. 22:39
 3/12 anonim ***** válasza:
amit most csinalok :)
2015. ápr. 23. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha lenne hozzá tehetségem, szívesen lennék iparművész, képzőművész, jelmeztervező.

Amúgy... szintén irrealisztikus: író (valószínűleg ifjúsági regényeket írnék), forgatókönyvíró.

Szívesen végeznék vmi reklám-marketinges, reklámszövegíró állást is, vagy bármilyen gyakorlati munkát színházi területen.

2015. ápr. 23. 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Fegyverbolt vezető és tulaj,Texasban.
2015. ápr. 23. 22:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Olyan bajnok, mint a Klitschko.
2015. ápr. 23. 23:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Több is van: zenész, onkológus, genetikus és ami a legnagyobb cél rákkutató :)

14/L.

Sokan meglepődnek, pár ember szerint nem vagyok normáis de szerintem csak irigyek mert az Omegát is megsirattuk a zenénkkel.

2015. ápr. 23. 23:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Egy olyan munkahely ahol gondolkozni kell és ezáltal problémákat megoldani tehát kevés monoton rutin munka. Emellett fontos: jó fizetés, munka-magánélet egyensúly, rugalmas munkaidő és persze legyen stressz mentes is amennyire csak lehet.

Nincsenek nagy elvárásaim azt hiszem, úgyhogy jó esélyem van elérni egyszer szerintem.

2015. ápr. 24. 01:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Női rapper. Ez lennék legszívesebben.
2015. ápr. 24. 11:37
 10/12 anonim ***** válasza:

hát én lassan 8 éve foglalkozom programozással...több mint 1.5 éve főállásként dolgozom is benne + privát munka + saját magamnak hobbiból...

szóval az ami most vagyok, programozó :)

22F

2015. ápr. 24. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!